7 év börtönt kapott a diákjával családot alapító tanárnő

Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Scott Mc Kiernan -
családalapítás tanár korkülönbség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatodik osztályos fiú szerelembe esett a 34 éves tanárnőjével. 1996-ban kezdődött a furcsa páros kálváriája. 

Vili Fualaau szerelmes lett a 34 éves Kay Letourneau-ba, aki a férjével és négy gyermekével élt látszólag boldog családi életet. A diákjával folytatott szerelem egy évig mindenki számára titok volt, míg nem a férje meg nem talált egy szerelmeslevelet, melyet a fiú címzett Kay-nek.

Így néztek ki szerelmük hajnalán Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Scott Mc Kiernan

Az ügy bíróság elé került, ahol erőszaktevőnek titulálták a nőt, majd el is ítélték. Kay azonban ekkor már terhes volt első közös gyermekükkel, ezért később szabadlábra helyezték.

Ám egyszer egy autóban kapták rajta a szexelő párt, emiatt pedig ismét bíróság elé került, ezúttal 7,5 év börtönbüntetést kapott. Az autóban folytatott nemi aktusból újabb kisbaba fogant, akit már a fegyházban hozott világra.

A tanárnő börtönbe került a tetteiért Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Marcus R Donner/K C Journal

Vili türelmesen várta a szerelmét, akivel a szabadulása után, 2005-ben össze is házasodtak. A férfi ekkor 21 éves volt, és sokat küzdött, hiszen fiatal volt még az apasághoz és a családfenntartáshoz.

A fiatal férfinak egyedül kellett megbirkóznia a mindennapi élet problémáival Forrás: ZUMA Press/(©) Copyright 1998 by 19980413/Scott Mc Kiernan

A történük azonban nem happy end, ugyanis 20 év együttlét után bejelentették, hogy elválnak. A hivatalos eljárást e hónap elején megkezdték - írta meg a DailyMail.

Nyílt levél egy tanárhoz, aki elcsábította a diákja édesanyját

A szívnek nem lehet parancsolni - elcsépelt mondás, de igaz. Egy új szerelem lángja elvakítja az embert, és a szenvedély miatt olyat tehet, amit később legszívesebben visszacsinálna, ám akkor már késő. Olvass tovább itt...
Fia filmjében szerepel majd Gesztesi Károly http://www.life.hu/csalad/20170531-fia-altal-rendezett-filmben-szerepel-majd-gesztesi-karoly.htmlGesztesi Károly nem csak szavakkal, tettekkel, hanem anyagilag is támogatja a szárnyait próbálgató fiát: megszerezte Máté első saját filmjéhez a szükséges összeget. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÁbel Anita elárulta, miért nincs második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170531-abel-anita-elarulta-miert-nincs-masodik-gyermeke.htmlÁbel Anita egy gyönyörű kislány édesanyja, férjével már 15 éve vannak együtt. A családjuk tökéletes, bár a műsorvezető fiatalon két gyermekről álmodozott. Anita elárulta, miért nem valósult meg a vágya. CsaládOrigo"Sajnálom!" - Nyílt levél a férjemnek, aki már régóta nem szerethttp://www.life.hu/csalad/20170531-sajnalom-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-mar-regota-nem-szeret.htmlA házassággal sok fogadalmat teszünk, de meg lehet-e ígérni, hogy örökké szeretni fogjuk a másikat? Mi történik, ha azt látjuk, a párunk érzései elmúltak? Olvasd el, hogy miként is éli meg ezt egy feleség. Család--Natalie Portman megmutatta 4 hónapos babáját- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170601-natalie-portman-4-honapos-kisfia-foto.htmlNatalie Portman néhány hónapja adott életet kislányának, Amalia-nak, akit eddig sehol sem láthattunk. Ezúttal azonban, hála a szemfüles fotósoknak, teljes valójában is megcsodálhatjuk a lurkót. Család--Ezért nem beszél egymással Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20170601-weisz-fanni-es-edesanyja-ezert-nem-beszelnek.htmlWeisz Fanni és édesanyja között megromlott a kapcsolat, nem is nagyon beszélnek egymással. Sokan a modell párját tették felelőssé, de Fanni most elmondta az igazságot! Végre kiderült, hogy ő és édesanyja miért nincsenek már jó viszonyban. Család--"Nem fér bele az életembe egy gyerek!" - okok, amik a gyermekvállalás ellen szólhatnakhttp://www.life.hu/csalad/20170529-nem-fer-bele-az-eletembe-egy-gyerek-okok-amik-a-gyermekvallalas-ellen-szolnak.htmlAz emberek többsége a társadalmi lehetőség/elvárás/nyomás hatására, előbb-utóbb alapít családot. Érkezik egy-két gyerkőc, az évek peregnek, a szülők és a gyerekek is kitűznek maguknak célokat, egyszerre haladnak az úton, együtt és külön is, megalkotva ezzel egyfajta hátországot, egy biztos és stabil pontot, amelyben boldogságot, békét és menedéket találnak. A szülők szempontjából nem mellékes az a sok plusz sem, amit a gyermeknevelés ad, mint például a kihívás és a feltétel nélküli szeretet. Miért lehet az, hogy manapság egyre többen félnek a gyermekvállalástól? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.