Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo joggal nevezhető az élet császárának, hiszen legalább 40 ismert ágyasáról tudunk. Őket korábban itt gyűjtöttük csokorba. De amellett, hogy a focista hajtja a csajokat, büszke édesapa is, aki most megmutatta a világnak a kisfiát.

Mint ismeretes, a Real Madrid a Bajnokok Ligája döntőjében tegnap este 4-1-re legyőzte a Juventust. Cristiano Ronaldo két gólt is szerzett a csapatának, és természetesen a meccs utáni ünnepségből is kivette a részét. Természetesen kisfia és a kedvese is ott voltak vele a nagy eseményen:

4 times in the row

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Az ifjabb Cristiano Ronaldo 2010. június 17-án született San Diegóban, így hamarosan betölti a hetedik életévét.

Cristiano Ronaldo Junior ♕ (@cristiano.ronaldo.jrr) által megosztott bejegyzés,

Georgina Rodriguez és Ronaldo 2016 novembere óta alkotnak egy párt. Január végén számoltunk be róla, hogy Cé úgy érzi, megtalálta azt a nőt, akivel családot szeretne alapítani, ezért már meg is kérte a fiatal modell kezét. Ugyan 11 év korkülönbség van Ronaldo és a 21 esztendős lány között, ez őket egyáltalán nem zavarja, sőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.