Ambrus Attila bevallotta: gyermeket szeretne

Forrás: Facebook/Ambrus Attila Kerámia -
családalapítás viszkis rabló Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila a börtönévek után teljesen új életet kezdett, és egy dolog kivételével már mindent elért, amit szeretett volna. 

Attila a 13 éves börtönbüntetése után teljesen megváltoztatta az életét. Már évek óta boldog párkapcsolatban él a feleségével, akivel egy sámán adta össze 2015-ben. A férfi korábban azt is elmesélte, hogy egy Duna közeli településen vettek házat a 19 éves nővel, és nagyon boldogok.

Ambrus Attila bevallotta, hogy egy vagy két gyermeket szeretne Forrás: Facebook/Ambrus Attila Kerámia

"Én kerámiákat készítek, még a börtönben tanultam ki a szakmát, ő meg ruhákat tervez és árul, kéthetente piacozunk, bepakolunk az autóba, és irány Pécs, Eger, Sátoraljaújhely, Baja" - mondta akkor Attila.

Most azonban kiderült, hogy mi az amit az 50 éves férfi még hiányol az életéből. Bevallotta, hogy nagyon szeretne gyereket, de nem csak ez okozna számára teljes boldogságot:

"A feleségemmel szeretnék egy, esetleg két gyermeket. És egy kis egészség sem ártana" - írta meg az RCnews.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.