Csákány Mónika család gyermekáldás ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt közölt nemrég az Éjjel-Nappal Budapest sztárja: kisbabát vár, és már azt is tudjuk, hogy ki a gyermek édesapja.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, 7 hónapos terhes az Éjjel-nappal Budapest szőke sztárja, Csákány Mónika. A fiatal szépség egy kislányt hord a szíve alatt, ami igazi örömhír a számára, hiszen mindig is lányos anyuka szeretett volna lenni.

Csákány Mónika egyik kollégájától lett terhes Forrás: RTL Klub

Bevallotta, hogy az első 3 hónap brutálisan nehéz volt, de már szerencsére túl van rajta. Augusztus hónapban várhatjuk a kisbaba érkezését, akinek az édesapjával kapcsolatban eddig semmilyen információnk nem volt, ám most fény derült az igazságra.

„Egy kollégájával van együtt, egy operatőrrel, akivel a sorozatnak köszönhetően ismerték meg egymást” - írta meg a Bors.

Megdöbbentően szexi fotók az ÉNB sztárjáról

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina. Elárulta, hogy kedvesét szerette volna meglepni néhány pikáns képpel, ezért állt kamerák elé. Azt is megtudtuk, hogy egyáltalán nem retusáltatta a fotókat.

Egy 13 éves fiú álma – A futballtehetség adott, de nehéz helyzete miatt a lehetőség hiányzikhttp://www.life.hu/csalad/20170608-egy-13-eves-fiu-alma-a-futballtehetseg-adott-de-hatranyos-helyzete-miatt-a-lehetoseg-hianyzik.htmlA 13 éves Szőnyi Krisztián igazi futballtehetség, de nehéz helyzete miatt, nagy az esély arra, hogy le kell mondjon álmáról. Pár éve, mikor a család még Siófokhoz közel élt, felfigyeltek a fiúra és le is akarták igazolni, de akkor ez sajnos egy költözés miatt meghiúsult. Krisztián, most esélyt kapott, hogy megmutassa tudását és elkötelezettségét, ám a jövője így is bizonytalan. CsaládFotó: Mudra László - OrigoKisfia lesz Szinetár Dórának: így éli meg a harmadik terhességet - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170609-kisfia-lesz-szinetar-doranak.htmlSzinetár Dóra harmadik gyermekével várnadós, már a 7. hónapban van. A gyönyörű kismama elárulta, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt, de más titkot is megosztott várandósságáról. Család--Tényleges segítség a családon belüli erőszak áldozatainak - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170606-tenyleges-segitseg-a-csaladon-beluli-eroszak-aldozatainak-video.htmlA köztudatban sokszor tévesen definiálják a családon belüli erőszakot - egyszerűen a testi bántalmazással azonosítják. A gond ezzel csak az, hogy így nagyon sok emberben fel sem merül, hogy ő bizony egy bántalmazó kapcsolatban él, amely elsősorban a lelki terrorról, a másik megalázásáról, önbecsülésének megtöréséről, szabad akaratának elvételéről szól. Természetesen mindezt fokozatosan, úgy, hogy a bántalmazott észre se veszi; saját magát zárta be egy cellába, a kulcsát pedig önként adta a bántalmazó kezébe. CsaládThinkstockAmbrus Attila bevallotta: gyermeket szeretne http://www.life.hu/csalad/20170608-ambrus-attilaek-a-csaladalapitason-gondolkodnak.htmlAmbrus Attila a börtönévek után teljesen új életet kezdett, és egy dolog kivételével már mindent elért, amit szeretett volna. Család--Czippán Anett terhességéről vallott: rosszullétek gyötrikhttp://www.life.hu/csalad/20170608-czippan-anett-terhessegerol-vallott.htmlCzippán Anett a második gyermekével várandós, hónapokig küzdöttek párjával azért, hogy összejöjjön. A műsorvezető mostani terhessége teljesen más, mint az előző, folyton rosszullétek gyötrik. Család--Kiderült, hogy Klapka György miért tagadta ki fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170608-kiderult-miert-tagadta-ki-fiat-klapka-gyorgy.htmlMindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.