Titkos felvételeken Diana hercegnő vallomása a házasságáról

Forrás: AFP/Files -
házasság Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő megromlott házasságáról egyre többet tudunk, de ő akkoriban nem mondhatta el senkinek az érzelmeit. Helyette felvette vallomását, amiben őszintén mesélt arról, hogyan esett szét teljesen a kapcsolatuk.

Nagyon kevesen tudták az igazságot Diana hercegnő házasságáról, ami

távolról sem volt tökéletes.

A hercegnő szerette volna elmondani a történetet a saját szemszögéből, ezért mondta fel kazettákra az érzéseit, gondolatait és azokat az eseményeket, amik házasságuk megromlásához vezettek. Ebből született a Diana: Her True Story című könyv, ami hatalmas szenzáció volt annak idején, és közeledve a hercegnő halálának 20. évfordulójához, hamarosan újra kiadják. Már az esküvő napján is nyilvánvaló volt, hogy a kapcsolatuk halálra van ítélve.

Diana őszinte vallomása: öngyilkos akart lenni Forrás: AFP/Files

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Dianát. Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Elhunyt Errol Christie, híres boxoló http://www.life.hu/kult/20170612-tudorakban-halt-meg-errol-christie-boxolo.html53 éves korában hunyt el Errol Christie, híres boxoló. Rákos megbetegedéssel küzdött. KultThinkstockMeghalt Adam West, a Batman alakítójahttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-adam-west.htmlWest békében hunyt el Los Angeles-i otthonában leukémiában. 88 esztendős volt. KultThinkstock99 éve süllyedt el a magyar Titanic- Fotó!http://www.life.hu/kult/20170609-99-eve-sullyedt-el-a-magyar-titanic.htmlNapra pontosan, 1918. június 10-én, 99 éve süllyedt el a magyar Titanicként is emlegetett SMS Szent István hadihajó. KultOrigoPlayboy-címlapok 30 éve és most - ennyit változtatok a nyuszis magazin ikonjaihttp://www.life.hu/kult/20170609-playboy-cimlapok-30-eve-es-most.htmlA Playboy magazin 7 ikonikus szexszimbólmával újra megalkotta a 30 évvel ezelőtti címlapjait. A végeredmény döbbenetes... Kult--Meghalt Fred J. Koenekamp Oscar-díjas operatőrhttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-fred-j-koenekamp-oscar-dijas-operator.htmlOlyan filmek operatőre volt, mint a Pokoli torony, a Pillangó, vagy A tábornok. 94 éves volt. Kult--Elhunyt Sandra Reemer, énekesnő http://www.life.hu/kult/20170609-meghalt-sandra-reemer-enekesno.htmlMenedzsere tudatta a szomorú hírt: 66 éves korában hunyt el Sandra Barbara Alexandra Reemer, énekesnő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.