Így imádják egymást Som-Balogh Edina gyermekei: Fotó!

fotó gyerekek Som-Balogh Edina család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotó került fel Som- Balogh Edina közösségi oldalára a gyerekeiről. A kicsik láthatóan oda vannak egymásért...

A Life.hu sztárszerzője idén márciusban adott életet második gyermekének, aki szerencsére makk egészségesen érkezett a világra. A Lilien névre keresztelt kislányt nem rejtegetik a nyilvánosság elől, hiszen már azt is volt szerencsénk megpillantani, milyen édesen grimaszol.

Most pedig egy olyan fotó került fel a szexi anyuka közösségi oldalára, amitől mindenki elolvadt. Edina két csemetéje láthatóan imádja egymást, és ez a felvétel egy újabb bizonyíték erre.

A kép hamar a rajongók kedvence lett: fél nap alatt többezer kedvelést gyűjtött össze, és sok komment is érkezett a belsőséges pillanatkép alá.

Som-Balogh Edina cicás sminket készít: Videó!

Most megmutatom nektek az egyik kedvenc szemfestési technikámat, amellyel szexi cicás szemeket tudtok magatoknak készíteni: Videó!

Tinédzserek és a nyári szünet veszélyforrásai - Szex, drog, Rock 'n' Rollhttp://www.life.hu/csalad/20170612-tinedzserek-es-a-nyari-szunet-veszelyforrasai-szex-drog-rock-n-roll.htmlA nyár, amikor a gyermekek az iskolai kötöttségek alól felszabadulnak, komoly veszélyt rejt magában. Még azok a fiatalok is, akikkel egyébként évközben nincs „probléma", szembetalálkozhatnak legális és illegális szerekkel, felelőtlen szexuális kalandokkal. Sok szülő gondolja, hogy tinédzserkorú gyermekét kellően felkészítette, de a tapasztalat azt mutatja, hogy ez az esetek többségében nincs így. Tarr Andreával beszélgettünk, akinek prevenciós szakemberként és szociálpedagógusként nagy rálátása van a tizenévesek viselkedésére, problémáira és reakcióira. Család--Curtis felesége egy focistával randizgat http://www.life.hu/csalad/20170613-curtis-volt-felesege-uj-ferfi-mellett-vigasztalodik.htmlÚgy tűnik, Curtis és Csilla között végleg vége mindennek: a szőke szépség már egy másik férfi karjaiban keresi a boldogságot. CsaládOrigoŐt nevelte a Barátok köztben Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20170613-baratok-kozt-kiss-ramona.htmlMégis ki az a kisfiú, akit Kiss Ramóna ringat a Barátok köztben? Család--Titkos felvételeken Diana hercegnő vallomása a házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20170612-titkos-felveteleken-vallott-diana-hercegno-a-hazassagarol.htmlDiana hercegnő megromlott házasságáról egyre többet tudunk, de ő akkoriban nem mondhatta el senkinek az érzelmeit. Helyette felvette vallomását, amiben őszintén mesélt arról, hogyan esett szét teljesen a kapcsolatuk. Család--Nagyon várja az iskola végét Sarka Kata és a kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170612-kozos-foton-pozol-sarka-kata-es-a-kislanya.htmlLassan beköszönt a várva várt nyári szünet, ezért nem csoda, hogy a szülők és a gyerekek már számolják a vakációig hátralevő napokat: így van ez Sarka Katáéknál is. CsaládOrigoKülönleges képet posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/csalad/20170611-demcsak-zsuzsa-a-lanyaval-szelfizett.htmlRitkán látni olyan fotót, ahol Demcsák Zsuzsa a lányával pózol. Ez most megtörtént, és meg kell hagyni, a sztárcsemetéből csodaszép csajszi lett.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.