Ilyen kapcsolat Hajas László és a fia között: Videó!

Forrás: redlemon -
Hajas László mesterfodrász kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt az Apák napja, ezért egyre több sztár szólal meg a csemetéjével ápolt kapcsolatot illetően. Így tett most Hajas László is, aki a fiáról és viszonyukról mesélt. 

Hajas László és Dávid őszintén meséltek a kapcsolatukról egy interjúban. A lassan 18 éves fiú elárulta, hogy jó viszonyt ápol a szüleivel, sőt még időnként a barátait is szívesen beleviszi egy egy közös beszélgetésbe az apjával.

Hajas Dávid és Hajas László kapcsolata kifejezetten szoros Forrás: redlemon

Laci pedig arról mesélt, hogy szerencsésnek érzi magát, mert a fia alapvetően jól viselkedik. Persze hozzátette, hogy ebben a kedvesének is nagy szerepe van, hiszen ő rendszeresen sokáig dolgozik, későn ér haza, ezért bizonyos eseményekről csak utólag értesül.

Arról még nem tudni, hogy a család készül-e valamilyen meglepetéssel a vasárnapi Apák napjára, de a mesterfodrász viccesen megjegyezte, hogy virágot semmiképp se szeretne kapni, mert az olyan nőknek való dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.