Ördög Nóra gyermekei biciklizni tanulnak: Fotó!

fotó család Ördög Nóra bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető egy tündéri családi pillanatot osztott meg a közösségi oldalán: így bicikliznek a gyerekei. 

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, ezen a héten végre kezdetét veszi a vakációzás, amit már mindenki nagyon várt. Sarka Kata és Noncsi egy közös fotón mutatták meg, mennyire várják a szünidőt, Ördög Nóri pedig a kisebbik csemetéje bölcsis ballagását osztotta meg a közösségi oldalán.

A sztáranyuka, aki nemrég tért haza Ázsiából családjával együtt, nagyon élvezi, hogy végre egy kicsit itthon lehet. Ráadásul így, hogy a kicsiknek sincs kötelezettségük a mindennapjaikban, több értékes időt tölthetnek el együtt.

Éppen ezért Nóriék egy picit gyakorolták a biciklizést, és a fotóból ítélve, a gyerekek gyorsan tanulnak. A poszt még egy napja sem került fel a sztár oldalára, mégis közel 3000 ezer kedvelést ért el. A rajongók imádják a sztárcsemetéket.

Új őrület söpör végig a fiatalok „ujjain” – Itt a Finger Spinner!http://www.life.hu/csalad/20170614-uj-orulet-sopor-vegig-a-fiatalok-ujjain-itt-a-finger-spinner.htmlJoggal teheted fel a kérdést; mi a fene az a Finger Spinner - másik nevén Fidget Ninja? Nos, ez gyakorlatilag egy ujj pörgettyű, mely hasonló funkcióval bír, mint a pár éve oly' népszerű Peonza. De mégis, mi lehet az ok, ami arra készteti az általános és középiskolás gyerekeket, hogy az ujjukon pörgessenek egy műanyag, csapágyas szerkentyűt? CsaládThinkstockMiklósa Erika még egy gyermeket szeretne örökbe fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20170616-miklosa-erika-meg-egy-gyermeket-fogadna-orokbe.htmlMiklósa Erika számára az anyaság maga a csoda, sokkal magabiztosabbnak érzi magát azóta, hogy gyermeke lett. Az operaénekesnő és férje két éve fogadtak örökbe egy kislányt, és azt tervezik, hogy még egy gyermeket vesznek magukhoz. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSzilágyi István a fiát védi annak ellenére, hogy összevertehttp://www.life.hu/csalad/20170616-szilagyi-istvan-a-veres-utan-is-fiat-vedi.htmlSzilágy István, vagyis az ország Lópici Gáspárja kórházba került, mert a fia összeverte. A neves színész nem haragszik gyermekére annak ellenére, hogy ez nem először fordul elő, és súlyos sérüléseket szenvedett: három bordája is eltört! Család--Sztáranyák vallottak a gyereknevelés nehézségeiről: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170615-sztaranyukak-meseltek-a-gyerekneveles-nehezsegeirol.htmlA híres édesanyák egy televíziós vetélkedőben szerepeltek, ahol a játékon kívül komoly dolgokról is szó esett: így élik meg a sztárok az anyaság nehézségeit. Család--Kádba fojtotta gyermekeit egy texasi anya - Szülés utáni depresszió, vallási fanatizmus (+18)http://www.life.hu/csalad/20170614-kadba-fojtotta-gyermekeit-egy-texasi-anya-szules-utani-depresszio-18.htmlNincs annál nagyobb bűn, mint amikor egy anya a gyermekei ellen fordul. Most egy olyan nő szörnyű tettét mutatjuk be, aki nem csupán gyerekgyilkos, hanem egy szülés utáni depresszióban szenvedő anya is, akit magára hagytak, és végül ez vezetett a tragédiához. Andrea Yatest nem találták bűnösnek az őrültsége miatt, miután vízbe fojtotta 5 gyermekét. Család--Szabó Zsófi anyját zavarta, hogy lánya választottja, Zsolti romahttp://www.life.hu/csalad/20170615-szabo-zsofi-anyjat-zavarta-hogy-lanya-valasztottja-roma.htmlFél évig nem beszélt anyjával Szabó Zsófi, mert Pálma asszony helytelenítette kapcsolatát Zsoltival. Zavarta, hogy a lánya választottja roma származású. "Nehezen fogadtam el ezt a házasságot" - mondta a színésznő anyja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.