Bajor Imre lányának, Bajor Lilinek nagyon hiányzik az édesapja

Forrás: RTL -
Bajor Imre Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya 3 éve vesztette el édesapját, de még most sem tette túl magát a színművész halálán. Azt reméli, hogy fentről látja, mit csinál, és nem okoz neki csalódást!

Lassan három éve, hogy Bajor Imre távozott az élők sorából, a család és a barátok viszont még most sem tudták teljesen feldolgozni a halálát. A lánya sincs ezzel másként, aki a szülei tanácsa ellenére színésznek tanul. „Azt akarta, hogy valami egészen mást csináljunk. Anya is, ő nem ragaszkodott a külföldhöz, csak hogy ezt ne. Féltettek a kiszolgáltatottságtól” - mondta Lili, akinek nagyon hiányzik, hogy édesapja terelgesse.

Bajor Imre Forrás: RTL

„Nagyon hiányzik, vágynék valamiféle visszajelzésre tőle, terelgetésre az életben, arra a fajta szeretetre, amire ő bármikor kapható volt. Az olyan, mintha folyton ölelne valaki. Egész életében ilyen volt, és nem csak velünk. Mindenkinek jutott a jókedvéből, a jó szavakból. Remélem, hogy nem okozok neki csalódást. Biztos lát, tudja, hogy mit csinálok” - mondta Bajor Imre lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.