Kiderült, mikor csalta meg utoljára Berki Krisztián Hódi Pamelát

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Hódi Pamela megcsalás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese....

A Micsoda Nők! című műsorban őszintén mesélt a sztármami arról, hogy bizony távolról sem tökéletes a kapcsolatuk, a múltbéli történések pedig benne is igen mély nyomot hagytak. Ám azt is elárulta Pamela, hogy a múlttal ellentétben, a jelenben minden rendben van köztük.

"Nekem nagyon megingatja a lelki harmóniámat a párkapcsolati probléma. Jó, hogy most már tudok rajta nevetni, összeteszem a két kezem és le is kopogom, mert most hála az égnek jó minden!"- mesélte a műsorban a sztár, írja a Blikk.

Hódi Pamela Berki Krisztián Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ám azonban a felvétel után újabb hullámvölgy ütötte fel a fejét:

a sztárpár lefújta július 1-jei esküvőjét.

Azt nem fejtették ki, mi áll a döntésük hátterében, azonban tény, hogy nem házasodnak össze, amit mindketten saját közösségi oldalaikon tettek közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.