Som-Balogh Edina veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina és férje biztosak abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne köztük vita, vagy féltékenység. A pár őszintén nyilatkozott kapcsolatáról, így azt is megtudhatjuk, hogy náluk belefér-e a hűtlenség.

Som-Balogh Edináék családja négytagúra bővült, így lett teljes az életük. A pár úgy érzi, ők már örökké összetartoznak, az összhang nem is lehetne köztük tökéletesebb, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne szoktak volna viatkozni.

Som-Balogh Edina és férje a kapcsolatukról nyilatkoztak Fotó: Polyák Attila/Origo

"Krisztián mostanában sokat dolgozik, miközben én azt szeretném, ha többet lenne velünk" - árulta el Edina a viták kirobbanásának egy okát, de férje sem maradt csendben. "Mivel otthon dolgozom, Edina sokszor nem hagyja, gyakran szervez nekem munka közben valami programot" - mondta Krisztián. Persze sokáig nem tart köztük a harag, hés még a féltékenység sem állhat közéjük. "Egyikünk sem féltékenyebb a másiknál, és ez nem is jellemző ránk. Egy kapcsolat akkor stabil, ha megvan a bizalom, ezért nem is kételkedünk a másikban" - árulta le a Barátok közt egykori sztárja, aki arról is beszélt, megengedett-e a kapcsolatukban a hűtlenség.

Még a kapcsolatunk eljén megbeszéltük, hogy a hűség a legfontosabb, az szent dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.