Anyatejfagyival hűsöl egy kisbaba: Fotó!

Forrás: Instagram -
kisbaba anyatej fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több édesanya készít anyatejfagyit a kisbabáknak, akik velünk együtt rosszul viselik a hőséget. 

A brutális kánikulát nem csak mi viseljük rosszul, hanem a legkisebbek is, ezért néhány édesanya sajátos módszerrel igyekszik segíteni a meleggel küzdő babáknak. Jégkrémet készítenek nekik, de nem arkámiből,

hanem anyatejből.

Az így előállított "desszert" semmilyen adalékanyagot, cukrot vagy édesítőszert sem tartalmaz, teljesen egészséges, vagyis a kicsik számára is nyugodtan fogyasztható. Ráadásul a hűsítő érzés mellett még a fognövekedéssel együttjáró ínyfájdalmat is enyhíti.

Így lesz egyszerre tápláló és hűsítő az ebéd Forrás: Instagram

Ezzel a módszerrel két legyet üthetünk egy csapásra, és a képeket nézegetve úgy tűnik, hogy a babák is támogatják a kezdeményezést. Az ötletgazda állítása szerint mindenki nagyon pozitívan áll a kezdeményezéséhez:

"Eddig csak pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől. Sokan a fejükhöz kapnak, hogy miért nem jutott ez korábban az eszükbe" - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.