Hien közös fotót posztolt a tesójával

fotó testvér Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót posztolt Hien a közösségi oldalán: kiderült, hogy ki az a félmeztelen férfi a képen.

Hien elképesztően boldog, hiszen nemrég a testvére meglátogatta őt Amerikában. A fiatal énekesnő már a második évét tölti az államokban, és korábban azt is elárulta, hogy már randevúzgatni is elkezdett.

De semmi nem tudja kárpótolni a családdal eltöltött időt, ezért nem csoda, hogy a testvére látogatását a közösségi oldalára is kiposztolta. A közös fotón láthatóan vidámak a fiatalok, akik sajnos a távolság miatt elég ritkán láthatják egymást.

Hien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!

Habár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő. Tűzpiros fürdőruhában pózolt egy medence szélén, amit a rajongóinak is megmutatott: Fotó!

Íme, a részletek Kiss Ramóna eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ime-a-reszletek-kiss-ramona-eljegyzeserol.htmlKiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! TV + Sztárok--Pintér Tibor lányát, Jankát a színész szeretőjének nézikhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pinter-tibor-lanyat-a-szinesz-szeretojenek-nezik.htmlPintér Tibor egyedülálló férfiként gyakran mutatkozik dekoratív hölgyek társaságában, de a lányára is szokott időt szakítani. Olykor azonban az emberek félreértik, és a lányát nézik a színész szeretőjének! TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Hujber Ferenc ámokfutása színészkedés volt-ehttp://www.life.hu/sztarok/20170621-kiderult-hogy-hujber-ferenc-amokfutasa-szineszkedes-volt-e.htmlHujber Ferenc mindenkit kétségbe ejtett egy kicsit a Mokkás interjúja után, sokan azt hitték, a színész teljesen megőrült. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor tudja és el is mondta az igazságot, hiszen most együtt dolgoznak! TV + SztárokOrigoKirály L. Norbi őszintén a pornózásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pornozassal-viccelodott-kiraly-l-norbi.htmlHűha! Nem mindennapi kijelentést tett a közösségi oldalán Király L. Norbi: valóban elgondolkodott a szakmaváltáson? TV + SztárokOrigoŐ fekszik Tóth Vera ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-egyutt-alszik-toth-vera-es-a-kutyaja.htmlCuki fotó került fel Tóth Vera közösségi oldalára: így bújnak össze a kutyájával. TV + SztárokOrigoEz jött ki a rusnyázós Megyeri Csilla szájánhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-beszedtechnikat-tanul-megyeri-csilla.htmlMegyeri Csilla profi műsorvezető szeretne lenni, de a beszédtechnika tanár szerint ehhez azért még sokat kell tanulnia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.