Wolf Kati cuki fotóval köszöntötte az édesapját

fotó család születésnap Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati egy különleges képet tett közzé az oldalán: együtt ünnepel a szintén művész édesapjával. 

Wolf Kati édesapja nemrég töltötte be a 70. életévét. Az ehhez hasonló kerek évfordulókról nagy ünneplésekkel szoktak megemlékezni, ezért nem csoda, hogy az énekesnő is közzétett egy fotót az alkalom kapcsán.

A frissen felkerült fotón apa és lánya szeretetteljesen ölelik egymást, és az külön megjegyeznivaló, hogy az Erkel-díjas zeneszerző egyáltalán nem néz ki 70-nek. Jól tartja magát.

A képet Kati követői is imádják, fél nap alatt közel 1000 kedvelést gyűjtött össze, és rengeteg gratuláció is érkezett kommentek formájában.

Wolf Kati hízókúrára fogta magát

Wolf Kati bevallottan imádja a testmozgást: úszni és futni jár, pedig mondhatni pörgősek a mindennapjai, és nem nagyon van ideje elkényelmesedni. A sztáranyuka elárulta, hogy néha már arra kell figyelnie, nehogy túl sok energiát adjon le, mert akkor fékezhetetlen fogyásnak indulna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.