Feleslegesen rendezett be otthoni szülőrészleget Beyoncé

ikrek szülés Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé szülésével van elfoglalva mindenki, hiszen már egy hete, hogy megszülettek a kicsik, de az énekesnő még mindig nem adott hangot a nagy események. Most azonban újabb részlet került napvilágra. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, múlt héten megszülettek Beyoncé ikrei. A kicsik szerencsére jól vannak, bár egy kis sárgaságot állapítottak meg az orvosok, emiatt pedig nem engedték haza a kórházból a csöppségeket.

Beyoncé feleslegesen rendezett be otthonra egy saját szülő-rezidenciát Forrás: Instagram

Tudomásunk szerint a sztáranyuka jól van, de a friss hírek szerint ezúttal is császármetszéssel szült, mint korábban, Blue Ivy esetében is. Pedig állítólag Beyoncé egy komplett rezidenciát húzott fel az otthonában, mert házon belül szerette volna világra hozni a kicsiket.

A legnagyobb körültekintéssel és luxussal rendezték be a helyiséget, amibe profi műszerek kerültek, nem beszélve a legdrágább bútorokról és egyéb kiegészítőkről. De végül a sors úgy döntött, hogy kórházi körülmények között kénytelen szülni, ezért a berendezett "lakosztály" pocsékba ment.

Azt azonban még nem tudjuk, hogy valóban egy kisfiú és egy kislány született-e, ezzel kapcsolatban egyelőre különböző hírek terjengenek - írta meg a Best.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.