Rubint Réka kisfia, Zalán elballagott az óvodából

Forrás: Istvan Ruff -
Rubint Réka ballagás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható sorokat posztolt Rubint Réka. 

"Tegnap délelőtt egy korszak lezárult... Egy csodás, gondtalan korszak. Egy kisgyermek életében a legmeghatározòbb èvek egyike ... A legjobb döntést hoztam, amikor 3évvel ezelőtt ezt az ovit választottam. Mérhetetlen szeretet, gondoskodás, òvò ölelés fogadta legféltettebb Kincseinket reggelenként az òvoda ajtajában és vidám, boldog, ragyogò szemű gyerekek vártak minket szülőket délután. Vár minket az iskola, egy újabb mérföldkő" - írta Réka az Instagramra.

Íme, ők a Válótársak ikerbabái: Lengyel Tamás megmutatta http://www.life.hu/csalad/20170624--a-valotarsak-ikerbabait-lengyel-lamas-megmutatta.htmlLengyel Tamás a Facebookon mutatta meg azt az ikerpárt, akik Földes Eszterrel közös gyerekeit alakítják majd a Válótársak című sorozatban. CsaládOrigoRitkán látott fiáról posztolt Jolly: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170623-sokan-nem-is-ismerik-jolly-kamasz-fiat.htmlTöbben is megdöbbentek, mikor meglátták a kamasz fiúról készült fényképet: nagyon hasonlít az édesapjára. Család--Ilyen nyugodt baba Fejős Éva kislánya - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170623-ilyen-nyugodt-baba-fejos-eva-kislanya.htmlFejős Éva kislánya, Linda már 5 hónapos, és úgy tűnik nagy szerencséje van vele az írónőnek. A kislány ugyanis hihetetlenül nyugodt baba! Család--Szabó Zsófi gyermekvállalási terveikről nyilatkozotthttp://www.life.hu/csalad/20170623-szabo-zsofi-gyermekvallalasi-terveikrol-beszelt.htmlSzabó Zsófi és férje közös családi házukat építik, amiben már helyet kapott a gyerekszoba is! Természetesen ők is tervezik a babát, a színésznő már érettnek is tartja magát az anyaságra. CsaládOrigoCsobot Adél nehezen viselte Bence távollétét: alig élte túl a hetekethttp://www.life.hu/csalad/20170622-csobot-adel-nehezen-viselte-bence-tavolletet.htmlNehéz időszakon van túl Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető 50 napig volt távol a családjától, amit nagyon nehezen viseltek mind a ketten. Adél egészen addig, amíg szerelme haza nem tért, beszélni sem tudott a helyzetükről. Család--Judy:"Ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk"http://www.life.hu/csalad/20170622-judyek-szeretnenek-meg-egy-gyereket.htmlIgazi örömhírt közölt az énekesnő: bármelyik pillanatban megfoganhat Maja kistestvére. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.