Jason Statham kisfia megszületett - Fotó!

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Születés Jason Statham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az akcióhős Jason Statham első gyermeke modell kedvesétől. Egy megható Instagram-képpel tudatták a kisfiú megérkezését.

Jason Statham végre apa lett! Az akcióhős első gyermeke született meg nemrég, amiről csak szerdán adtak hírt a büszke szülők. A színész és szerelme, Rosie Huntington-Whiteley 2010-ben ismerkedtek meg, azóta alkotnak egy párt, és nem siették el a családalapítást. 7 év együttlét után vállalkoztak gyermekre, akinek érkezését februárban az Instagram-oldlaukon jelentették be, ahogy a megszületését is.

Jason Statham apa lett! Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Rosie egy szívmelengető fotóval közölte a rajongókkal, hogy bővült a családjuk, méghozzá egy kisfiúval. A csöppség nevét sem titkolták el a szülők, Jack Oscar Stathamnek nevezték el csemetéjüket, aki pontosan június 24-én, szombaton látta meg a napvilágot, csaknem 4 kilósan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.