Máté Kriszta a családi életükről és az anyaságról nyilatkozott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
anyaság család Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú híradósként ismertük meg Máté Krisztát, aki magánéletéről nem nagyon beszélt egészen eddig. Most először azonban nyilatkozott intim családi életéről, és olyan dolgot is elárult, amit senki nem gondolna róla. 

Máté Krisztáról mindenki azt gondolja, hogy szigorú, morcos ember, hiszen évekig híradós műsorvezetőként láthattuk őt, ott pedig természetesen nem engedhette el magát. Később játékmesterként tűnt fel, ahol szintén nem olyan szerepben tetszelgett, amivel megmutathatta volna egy másik oldalát. Családját pedig féltve óvta, de most először elárult néhány titkot az életükről.

Intim családi titkokat árult el Máté Kriszta Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Anyatigris vagyok, közben ölre menő vitákat vagyok képes folytatni a lányommal. Persze mindig az ő érdekében” - mondta Máté Kriszta, akiről senki nem gondolná, hogy aggódó, babusgató anyuka, amivel persze ő is tisztában van.

Állandó lelkiismeret-furdalással küzdök, ha nincsenek velem. Rólam senki nem gondolja, hogy babusgatós anyuka lennék, pedig nagyon szeretem kényeztetni a gyerekeimet.

nem érzi magát elég jó anyának

Cristiano Ronaldo megmutatta ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20170630-cristiano-ronaldo-megmutatta-ikreit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, C. Ronaldo eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa újszülött csemetéit. Most pedig meg is mutatta őket a nagyvilágnak. Család--Csobot Adél és Istenes Bence babát terveznekhttp://www.life.hu/csalad/20170630-ujabb-babat-terveznek-istenes-benceek.htmlCsobot Adél és Istenes Bence élik a fiatal szülők mindennapjait és fotóikon is látszik, mennyire boldogok. Bővül a család? Család--Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnálhttp://www.life.hu/csalad/20170630-liptai-claudia-es-pataki-adam-templomi-fotoja.htmlLiptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be.Család--Egy magyar drogkereskedő naplója – 2. rész; Üzlet a javábólhttp://www.life.hu/csalad/20170626-egy-magyar-drogkereskedo-naploja-2-resz-uzlet-a-javabol.htmlHárom részben ismerheted meg, hogy hazánkban milyen is egy „középen" elhelyezkedő drogterjesztő élete - az illegális szerekkel való kapcsolatának kezdetétől, a komoly forgalmazáson át, egészen a kilépéséig. Az első részben a drogkereskedelembe való bekerülésről és az első rendőrségi ügyről írtunk. Most nézzük, hogyan is zajlott a dealerünk aktív időszaka. Család--Istenes Bence megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170629-o-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-natan.htmlCsobot Adél és Istenes Bence fiacskájáról már nagyon sok képet láttunk, de így, premier plánban még nem mutatták meg szemük fényét. Most azonban a pár az Instagramra kiposztolta, miként is fest a baba. Család--Baby Gabi ikrei már kilenc hónaposak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170629-baby-gabi-ikrei-mar-kilenc-honaposak.htmlBaby Gabi kétgyermekes anyukaként ragyog a boldogságtól, és csúcsformában van a két mozgékony csöppség mellett. Bence és Boti már kilenc hónaposak és hihetetlenül édesek! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.