"Semleges nemű" kisbaba született Kanadában: Fotó!

kisbaba semleges nem nemtelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Searyl Atli egy különleges kisbaba. A gyermek ugyanis semleges nemű, nem fiú és nem is lány. 

Kori Doty tavaly novemberben hozta világra kisbabáját, akinek a társadalombiztosítási kártyáján az szerepel, hogy a gyermek nemtelen. A szülője ugyanis transzneműként fontosnak érezte a kicsit megkímélni attól, hogy a világ megbélyegezze azzal, hogy ő fiú-e vagy kislány.

Baby Sea and Papa dressed matchy in brown t shirts and jeans. #statementtee #applesfallingfromtrees

Homostead Farm (@homostead) által megosztott bejegyzés,

Véleménye szerint a gyermek majd felnőtt korában eldönti, de akkor sincsen semmi baj, ha egész életében nemtelenül akar élni. Kori elárulta, hogy ő eredetileg kislánynak született, ám később úgy érezte, hogy mégsem teljesen nő, ez pedig rengeteg szenvedést és harcot okozott a számára.

A helyi hatóságok első körben visszadobták a nemtelen szülő kérését, ám Kori bírósághoz fordult, hiszen a csemetéje így nem részesülhetett ingyenes orvosi ellátásban.

Így végülis zöld utat kapott az elképzelése, de azt is nagyon szeretné, ha a világ egy más felfogás szerint élne. Egy olyan közösségben, ahol mindenki maga dönthet arról, hogy mely nemhez szeretne tartozni - írta meg TheSun.

Gáspár Laci cuki fotót posztolt kisfiával- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170705-gaspar-laci-legkisebb-fiaval-foto.htmlGáspár Laci immáron háromgyerekes édesapaként minden szabadidejét igyekszik családjával tölteni. Legutóbbi fotója is egy ilyen pillanatot örökített meg... CsaládOrigoŐszintén a kamaszkori szexualitásról és a nemi betegségekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170628-kamaszkori-szexualitas-felvilagositas-nemi-betegsegek.htmlArról, hogy a nyári szünetben milyen veszélyek leselkednek a tinédzserekre, korábban már írtunk. Most a fókuszt a nemi életükre helyezzük. A szülők felelőssége kézzelfogható abban, hogy a tizenévesen rengeteg téves információ és nulla önismeret nélkül bonyolódnak – időnként kellemetlen – szexuális élményekbe. Család--Öngyilkos akart lenni Tracy, az Édes Élet sztárja - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170704-ongyilkos-akart-lenni-tracy.htmlAz Édes Élet sztárja, Tracy nevelőszülőknél nőtt fel, gyerekként nagyon nehéz sorsa volt. Bevallotta, olykor az is megfordult a fejében, hogy eldobja magától az életét. CsaládOrigoLánya előtt ütötték meg a magyar anyukát a pirosnálhttp://www.life.hu/csalad/20170704-anyat-vertek-meg-a-pirosnal.htmlElképesztő eset szenvedő alanya volt egy fiatal édesanya, aki kétéves kislányát vitte haza a bölcsődéből pénteken - írja a Bors. Budapesten, a Soroksári út egyik kereszteződésben a pirosnál egy nagydarab, agresszív férfi váratlanul kiszállt a kocsijából, majd erőteljesen arcon vágta Ildikót. CsaládThinkstockGyilkos apák, akik lemészárolták saját családjukat (18+)http://www.life.hu/csalad/20170628-gyilkos-apak-lemeszaroltak-sajat-csaladjukat-18.htmlKorábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére, megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik! Család--Bruce Willis és a családja Disneylandben járt: Fotók! http://www.life.hu/csalad/20170703-bruce-willis-a-csaladjaval-vidamparkozott.htmlNem mindennapi fotók kerültek napvilágra az örökifjú Bruce Willisről: így mókázott Disneylandben a sztár. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.