Dobrády Ákos és Iszak Eszter a gyerekvállaláson gondolkoznak

Forrás: Instagram/Iszak Eszti -
Iszak Eszter Dobrády Ákos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos, de különlétük nem tartott sokáig. Mióta újra összejöttek, egyre komolyabb a kapcsolatuk, már a gyermekvállaláson gondolkoznak. 

Évekig volt együtt Iszak Eszter és Dobrády Ákos, már az eljegyzés is megtörtént, amikor hirtelen szakítottak. A pár nem sokat beszélt a különválásukról, az viszont egyértelmű volt, hogy Dobrády Ákos nem akarta elengedni szerelmét. Januárban kiderült, hogy Eszti és Ákos ismét egy párt alkotnak, de változtattak szokásaikon. Míg korábban rengeteg közös képet posztoltak, az elmúlt időszakban egyetlen fotót sem tettek ki magukról a közösségi oldalukra. Azt sem tudhattuk biztosan, hogy valóban együtt vannak-e, de a bizonytalanságnak most vége.

Iszak Eszter Dobrády Ákos már kisbabát szeretnének Forrás: Instagram/Iszak Eszti

Dobrády Ákos a Lokálnak elárulta, valóban egy párt alkotnak sőt, a kapcsolatuk egyre komolyabb: már a gyermekvállaláson gondolkoznak.

Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.