Rubint Réka fehér ruhában mondja ki újra a boldogító igent Norbinak - Videó!

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
esküvő Rubint Réka fehér ruha Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi újra kimondja egymásnak a boldogító igent, hiszen már több mint 15 éve tombol köztük a szerelem. A fitneszlady fehér ruhában áll újra oltár elé szeptemberben.

Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme már több mint 15 éve tombol, ahogy a fitneszlady mondta, azért, mert egymásban megtalálták a másik felüket. Éppen ezért arra készülnek, hogy megújítják a fogadalmukat, és újra kimondják egymásnak a boldogító igent.

Réka és Norbi újra megházasodnak Forrás: Facebook/Rubint Réka

Réka ismét fehér ruhában készül az oltár elé állni szeptemberben, de a konkrét darabot még nem választotta ki, viszont az új gyűrűjét már megkapta! "Fehér ruhám lesz, az, hogy milyen, még én magam sem tudom" - avatta be a kulisszatitokba Réka a Ripost stábját. A fitneszlady és Norbi a fogadalmuk megújítása után újabb nászútra utaznak, ahol majd kettesben is megünnepelhetik szerelmüket. A szerelmesek már többször megújították esküjüket, egy alkalommal Las Vegasban.

Rengetegen védik Bencze Pétert, az M1 furcsa tudósítójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-sokan-vedik-bencze-petert-a-reszegen-tudosito-m1-est.htmlBenzce Péter szombaton tudósított kissé illuminált állapotban a Bajai Halászléfőző Fesztiválról. Az MTVA hétfőn dönt majd a sorsáról, de az emberek nem akarják, hogy a csatorna kirúgja a tudósítót: rengetegen kiállnak mellette! TV + SztárokOrigoHarry herceg a barátnője, Meghan Markle nélkül bulizott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-baratnoje-nelkul-bulizott-harry-herceg.htmlÚgy tűnik, Harry herceget nem tartják rövid pórázon, barátnője nélkül is nyugodtan bulizott egy londoni fesztiválon! TV + Sztárok--Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja http://www.life.hu/sztarok/20170710-csaladjaval-koltozik-los-angelesbol-adele.htmlA híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. TV + Sztárok--Exkluzív: a Balaton Sound szexi tárja, Dua Lipa nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-dua-lipa-exkluziv-interjut-adott.htmlAz idei Balaton Sound is bővelkedett sztárfellépőkben. Nem egy adott interjút a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, köztük van a dögös Dua Lipa is, akinek meggyűlt a baja a rendőrökkel! TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela csak az Édes Élet miatt házasodtak volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170710-berki-krisztian-es-hodi-pamela-az-edes-elet-miatt-hazasodtak-volna.htmlAz Édes Élet szerkesztői találták ki, hogy Berki Krisztiánnak és Hódi Pamleának össze kell házasodnia. Ezzel a nagy durranással zárult volna le a nyár utolsó évada, de valami közbejött... TV + SztárokOrigoEz vár a köztévé lekevert riporterérehttp://www.life.hu/sztarok/20170710-hirado-kozteve-bajai-halaszle.htmlKülönös állapotban volt a köztévé Híradójának riportere Bencze Péter, amikor a Bajai Halászléfőző Fesztiválról jelentkezett be. Kiderült, hogy mi lesz a sorsa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.