Kockahasat villantott Sarah Stage, a 6 hónapos terhes modell: Fotó!

modell fotó terhesség Sarah Stage
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell nem mindennapi fotót osztott meg a közösségi oldalán. Annak ellenére, hogy 6 hónapos terhes, brutál kocka hasa van. Ez vajon mennyire egészséges? 

A 33 éves amerikai modell második csemetéjét várja. Akkoriban is mutatott magáról terhes fotókat, de a 8 hónapos korában készült képeiről sem lehetett elsőre megmondani, hogy valóban állapotos lenne.

Arról nem is beszélve, hogy szülés után pár nappal már kockahasat villantott a követőinek, ami több, mint megdöbbentő, hiszen pontosan úgy nézett ki, mintha nem is szült volna.

Most pedig 6 hónapos terhes, bár ezúttal úgy tűnik, hogy hasonlóan szigorú szabályok szerint tartja magát, nehogy veszítsen a csodás alakjából.

#6monthspregnant , Meal plan and grocery list are being added to my fitness ebook soon! LINK IN BIO

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

Ezeket a felvételet nézegetve is elég hihetetlen, hogy Sarah már a második trimeszteren is túl van. Természetesen a követői is csodával határosnak tartják a modell alakját, amiről pontosan nem tudni, hogy mennyire a szigorú étrend, és mennyire genetika eredménye.

Bevallotta, hogy a terhesség előtti napi 20-30 perc edzés helyett ma már csak 10 percet tölt testedzéssel, nehogy túlterhelje magát - írta meg a DailyMail.

David Beckham kislánya a Buckingham-palotában ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/csalad/20170710-david-beckham-lanya-a-buckingham-palotaban-unnepelte-szuletesnapjat.htmlHercegnőhöz méltón ünnepelte Harper Beckham a hatodik születésnapját: egy királyi teázásra volt hivatalos a Buckingham-palotába, ahol még igazi hercegnővel is találkozott! CsaládOrigoKucsera Gáboréknál jöhet a második baba?http://www.life.hu/csalad/20170710-kucsera-gaborek-masodik-gyermeken-gondolkodnak.htmlKucsera Gáboréknál már téma a második gyermek érkezése, ráadásul az egészet kisfiuk, Bence hozta szóba. Persze a szülők is benne lennének, elárulták, mikor érkezhet a második csemete! Család--Rubint Réka fehér ruhában mondja ki újra a boldogító igent Norbinak - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170710-rubint-reka-feher-ruhaban-mondja-ki-ujra-a-boldogito-igent-norbinak.htmlRubint Réka és Schobert Norbi újra kimondja egymásnak a boldogító igent, hiszen már több mint 15 éve tombol köztük a szerelem. A fitneszlady fehér ruhában áll újra oltár elé szeptemberben. CsaládOrigoÍgy boxol David és Cruz Beckham: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170710-egy-videon-boxol-david-es-cruz-beckham.htmlNem mindennapi videó került napvilágra David Beckhamről: így edz együtt apa és fia. Család--Bemutatta új kedvesét a gyerekeinek R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170710-r-karpati-peter-uj-kedvese.htmlA Barátok közt egykori szereplője, a 64 éves R. Kárpáti Péter, válása után újra boldog és szerelmes. Párját már a gyermekei is ismerik. A színész egyébként szakmailag is egy nagy dobásra készül. Család--Ashton Kutcher és Mila Kunis Szentendrén romantikáztakhttp://www.life.hu/csalad/20170709-ashton-kutcher-es-mila-kunis-szentendren.htmlEzúttal egy szentendrei étteremben kapták lencsevégre a 39 éves Ashton Kutchert és szerelmét, a 33 esztendős Mila Kunist. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.