Így szoptatja a kisfiát Pink: Fotó!

fotó szoptatás család Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink sosem volt az a szégyenlős alkat, sőt, kifejezetten nyíltan vállalta magát minden helyzetben: most éppen szoptatás közben. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, 2016 decemberében született meg Pink második gyermeke, aki a Jameson Moon nevet viseli. Az énekesnő korábban elárulta, hogy a kislányuk mellé örülnének egy kisfiúnak, ám ennek ellenére sem nézették még a terhesség során, hogy mi a kicsi neme.

Így pedig valódi meglepetés volt, mikor megszületett a fiúcska, akiről azóta már számtalan fotót töltött fel a szőke sztár. Viszont azt már megfigyeltük, hogy szoptatás közben kifejezetten szívesen fényképezkedik, hiszen februárban is megvillantotta már az intim pillanatot, áprilisban pedig valamelyest már a mellét is megmutatta.

Most azonban olyan szoptatós képet tett közzé, amelyen kifejezetten jól látható a sztár keble. A vicc kedvéért egy matricával takarta el a mellbimbóját, így pedig a közönségességes és az erotikus tartalom helyett inkább a humor jut róla mindenki eszébe.

Jameson can multitask too #workflow @pamwiggy @kathyjeung

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Léopold Dion, kanadai sorozatgyilkos és gyermekbántalmazó (18+)http://www.life.hu/csalad/20170627-leopold-dion-kanadai-sorozatgyilkos-es-gyermekbantalmazo-18.htmlLéopold Dion egy kanadai szexuális ragadozó és sorozatgyilkos volt, aki Québecben követte el szörnyű tetteit 1960 és 1963 között. A "Pont-Rouge szörnye" nevet első szexuális zaklatásának helyszíne után kapta. Akkor egy fiatal nőt erőszakolt meg öccsével. Összesen 21 fiút molesztált, négyet pedig megölt. CsaládOrigoEgyszerű pezsgőkoktélok nőknekhttp://www.life.hu/csalad/20170627-egyszeru-pezsgo-koktelok-noknek.htmlA pezsgő hagyományosan ünnepi ital, melyet esküvőkön, jeles napokon, no meg persze szilveszter estéjén iszunk. Ám van ennek a dinamikus borászati csodának egy másik énje is: koktélként megbolondítva remek társasági itallá változtatható. Tedd a kerti összejöveteleket, az igazi csajos estéket különlegessé pezsgőkoktélokkal. Az általunk összegyűjtöttek elkészítése nem igényel mixer végzettséget, ám annál sokfélébbek. Találsz kifejezetten délutáni pletyizőst, esti trécselőst és éjszakai táncolóst is. Család--Lezárult Czeizel Endre hagyatéki ügye: megegyeztek a felekhttp://www.life.hu/csalad/20170711-lezarult-czeizel-endre-hagyateki-ugye.htmlCzeizel Endre családjának sikerült megegyeznie végre arról, kinek mennyi jut a tudós hagyatékából. A genetikus szeretője azonban még nem lélegezhet fel, mert gyorsan gyanúsítottá válhat a spermabotrányban! CsaládFotó: Bielik István - OrigoRubint Réka és lánya, Lara elképesztően hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/csalad/20170711-rubint-reka-es-lanya-lara-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlRubint Réka előszeretettel tölt fel fényképeket a közösségi felületeire gyerekeiről. Így tett most is: megmutatta, mennyire hasonlít hozzá kamaszlánya, Lara. Család--Kockahasat villantott Sarah Stage, a 6 hónapos terhes modell: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170710-sarah-stage-othonapos-terhessegerol-posztolt.htmlA szexi modell nem mindennapi fotót osztott meg a közösségi oldalán. Annak ellenére, hogy 6 hónapos terhes, brutál kocka hasa van. Ez vajon mennyire egészséges? CsaládOrigoKucsera Gáboréknál jöhet a második baba?http://www.life.hu/csalad/20170710-kucsera-gaborek-masodik-gyermeken-gondolkodnak.htmlKucsera Gáboréknál már téma a második gyermek érkezése, ráadásul az egészet kisfiuk, Bence hozta szóba. Persze a szülők is benne lennének, elárulták, mikor érkezhet a második csemete! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.