Marót Viki titokban vált el a férjétől

válás énekesnő Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudott róla, de Marót Viki és a férje kapcsolata sajnos zátonyra futott. Ám elhatározták, hogy a többi hírességgel ellentétben, ők felnőtt emberek módjára fogják kezelni a válságos helyzetüket. 

Az életvidám sztáranyuka párkapcsolata csodaszám volt annak idején, mindneki úgy gondolta, hogy ők együtt fognak megöregedni. Ám néhány hónappal ezelőtt sajnos belátták, hogy nem tudják tovább közösen folytatni az életüket.

Viki szerint békés úton is el lehet válni Forrás: Facebook

Abban viszont mindketten hisznek, hogy külön-külön boldogok lehetnek, ami a közös gyermeküknek is sokkal nagyobb biztonságot jelent, mintha együtt élnének, de boldogtalanságban és bizonytalanságban.

"A gyerekek egyébként is hihetetlenül érzékenyek, azonnal megérzik az átverést. Annál nagyobb csalódást nem okozhat a szülő, mintha boldogságot hazudik nekik egy kapcsolatban" - mondta Viki.

A jó kapcsolatot azonban megőrzik a volt kedvesével, még akár az is előfordulhat, hogy a történek ellenére együtt viszik el nyaralni a kisfiukat - írta meg a StoryMagazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.