Friss képek a svéd király öt unokájáról

Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk -
svéd királyi család Viktória hercegnő svéd király Károly Fülöp svéd királyi herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken ünnepelték a svéd trónörökös, Viktória koronahercegnő 40. születésnapját. Az ünnepségen a svéd király összes unokája ott volt. Így bandáztak egymással a totyogó hercegek és hercegnők.

Elhalmozták unokákkal gyermekei a svéd királyt. XVI. Károly Gusztáv királynak összesen három gyermeke és öt unokája van. Ez a szám egyébként hamarosan megváltozik, hiszen fia felesége, Zsófia hercegné a második gyermekével várandós. A totyogós herceg és hercegnők is ott voltak pénteken Viktória koronahercegnő születésnapján. A király legidősebb gyermeke ugyanis most töltötte be a negyvenet. Hogy mennyire cukik voltak a család legfijabb tagjai, azt nézzétek meg ti is!

Ez fotót Daniel herceg (Viktória férje - a szerk.) készítette a hintóban. A képen Viktrória koronahercegnő látható két gyermekével, Esztella hercegnővel és Oszkár herceggel.

Photo taken by Prince Daniel

Royalty (@worldroyalss) által megosztott bejegyzés,

Viktória testvére, Károly Fülöp herceg és felesége Zsófia hercegné is hivatalos volt az eseményre. Első gyermekük Sándor, tavaly született, de hamarosan érkezik a testvére is.

Károly Fülöp herceg és családja Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk

Természetesen ott volt az ünnepségen a király harmadik gyermeke, Magdolna hercegnő és annak családja is. Gyermekei közül Miklós sokkal nyugodtabban viselte a hosszú programokat, míg Leonore élvezte, hogy mindenki rajta mosolyog, ahogyan pörög a nagy szoknyájában.

Magdolna hercegnő és családja Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk
Magdolna hercegnő és családja Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.