Meghitt képet posztolt a közösségi oldalán Liptai Claudia

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
fotó Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót villantott az Instagram-oldalán Liptai Claudia: így imádják egymást a kedvesével. 

Úgy tűnik, szerelemmolekulák vannak a levegőben, amelyek hatására a sztáranyukák sorra villantják meg a szerelmüket. Nemrég Ábel Anita posztolt közös fotót a férjével, akibe állítása szerint a mai napig, 12 év után is szerelmes.

Most pedig Liptai Claudia mutatott meghitt, szerelmes képet a kedvesével, Pataki Ádámmal. A posztból kiderült, hogy Ádám születésnapját ünnepelik, és ha jól látjuk, akkor az ölelkező páros mögött egy repülőt láthatunk. A híres műsorvezető bevallotta, hogy bizony egy kicsit izgul.

Love is in the air! Boldog szülinapot szerelem! #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #kicsitazertizgulok

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnál

Liptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.