Az egykori magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamara titokban ment férjhez

Forrás: Origo -
esküvő Cserháti Tamara terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balin mondta ki a boldogító igent élete párjának Cserháti Tamara, egykori magyar szépségkirálynő. A modell mára már visszavonultabban él, fotózásokat is alig vállal, de titkos esküvőjébe engedett némi bepillantást az 5 hónapos kismama!

Cserháti Tamara évekkel ezelőtt lett szépségkirálynő, azóta egyre kevesebb tévés szereplést és fotózásokat vállal, magánéletét pedig igyekszik a legnagyobb titokban tartani. Ezért lehet, hogy esküvőjéről sem nagyon mesélt, amit Balin tartottak.

Cserháti Tamara titokban megházasodott Forrás: Origo

"Amire mindig is vágytam az nyilván az, hogy legyen egy lelki társam, aki a legjobb barátom, akivel rengeteget tudok beszélgetni, és ő abszolút ez a típus" - mondta a Ripostnak Tamara, aki két és fél együtt töltött év után mondta ki a boldogító igent szerelmének. "Izgulós típus vagyok, de ott valami elképesztő nyugodtság volt rajtam aznap" - mesélte Tami, aki a babával a hasában állt oltár elé, és már túl van a terhessége felénél, októberre várják a kicsit.

Sebestyén Balázs 40 éves lett: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170718-sebestyen-balazs-40-eves-lett.htmlSebestyén Balázsnak ma reggel a szokásosnál is több oka lehet a boldogságra, hiszen születésnapja van, ráadásul igen kerek: betöltötte a 40. életévét. TV + SztárokOrigoRekorderek! Hollywoodi sztárpárok, akik évtizedek óta együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-a-leghosszabb-sztarkapcsolatok.htmlEzek a hírességek már legalább 30 éve alkotnak egy párt. Kik a rekorderek? Mitől működik a házasságuk? Kiknél voltak hullámvölgyek? TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni új fotója a polgári szertartásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170718-debreczeni-zita-uj-fotoja-az-eskuvorol.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónapja mondták ki egymásnak a boldogító igent egy festő olasz városkában, a hegyek ölelésében. A szertartást hatalmas titok övezte, képeket is csak néhány héttel a menyegző után láthattunk. Ám ezúttal egy újabb fotót mutatott az ifjú férj... TV + SztárokOrigoKigyúrja magát Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20170718-kigyurja-testet-peter-sramek.htmlNem hever tovább a kanapén, lemondott a csokiról, és három hónap alatt acélosra gyúrja a testét Peter Srámek - írja a Bors. TV + Sztárok--Büntetésre számíthat Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170718-buntetest-kaphat-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy Reggeli Show helyett, Balázsék néven folytatják a műsort, ám van olyan platform, ahol még él a régi nevük. Emiatt számíthatnak egy-két kellemetlenségre - írja a Blikk.TV + Sztárok--Baleset érte Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170717-balesete-volt-liptai-claudianak.htmlBaleset érte Liptai Claudiát, akinek megsérült a lába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.