Karácsonykor érkezik majd Szabó Zsófi babája

Forrás: Polyák Attila/Origo -
terhesség Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két év próbálkozás után Szabó Zsófiéknál megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy a műsorvezető hamarosan anya lesz.

Alig egy éve, hogy Szabó Zsófi és Kis Zsolt egybekeltek, most pedig megannyi sikertelen próbálkozással teli hónap után érkezik első kisbabájuk is. A műsorvezető érthető okokból sokáig titkolta a terhességét, de már a negyedik hónapban jár - mindezt a Story magazinnak mesélte el.

"Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen, hiszen tökéletesen biztosak voltunk az érzéseinkben. Aztán eltelt egy, majd másfél év, és még mindig nem estem teherbe" - mesélte Zsófi.

Lapinformációk szerint a kismama jól viseli a várandósságát. Munkahelyén, az RTL Klubnál

nem kért semmiben könnyítést, és nem is mondta el senkinek, hogy áldott állapotban van.

Mindössze csak annyit lehetett észrevenni, hogy a mellei kissé megduzzadtak, és bővebb ruhákat hordott az elmúlt egy hónapban, de betudták annak, biztosan felszedett pár kilót - írja a Bors.

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo

A műsorvezető egy közeli ismerőse is megszólalt az ügyben: "Babonából nem beszélt róla. Ahogy minden anya, ő is meg akarta várni a harmadik hónap végét, most már a negyedikbe lépett" - mondta el a család barátja. Zsófi ügyesen titkolta, hogy áldott állapotba került, ezt még a közvetlen kollégái sem vették észre, akikkel a Story Extrában forgat. Zsófi egyedül a főnökeit tájékoztatta terhességéről - írja a Blikk. A lap úgy tudja,

a műsorvezető terhessége végéig marad képernyőn,

a naponta jelentkező magazinműsorra számítanak rá, ráadásul egy új produkcióban is szerepelhet.

Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigoMichael Schumacher családján eluralkodott a káosz: egymással harcolnak a rokonokhttp://www.life.hu/csalad/20170721-michael-schumacher-csaladja-egymassal-harcol.htmlMichael Schumacher példás és boldog családot szeretett volna, mindent meg is tett azért, hogy ez teljesüljön. Balesete óta azonban minden megváltozott: káosz uralkodik az egykor harmonikus családban. Család--Vicces fotót posztolt a közösségi oldalán Liluhttp://www.life.hu/csalad/20170717-vicces-kepet-tett-kozze-az-oldalan-lilu.htmlKülönleges fotó került fel a híresség közösségi oldalára: Lilu megmutatta, hogy szokott vakációzni. Család--Szinetár Dóra óriási terhes pocakot villantott: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170720-igy-strandol-a-varandos-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra már az utolsó trimeszterben jár, de úgy tűnik szerencsére jól viseli a terhességet, és élvezi a nyarat. CsaládOrigoMásodik gyermeket jósoltak Zsédának: ekkor jöhet az újabb babahttp://www.life.hu/csalad/20170720-masodik-gyermeket-josoltak-zsedanak.htmlZséda hihetetlenül boldog és trendi anyuka, amellett, hogy remek énekesnő. A kisfia viszont már nagyon örülne egy testvérnek, ráadásul meg is jósolták Zsédának a második babát: elárulta, mikor jöhet a következő.Család--Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.