Élő adásban mutatta meg unokáját Nagy Feró: Videó!

Forrás: FEM3 -
unoka Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri videó került napvilágra Nagy Feróról és az unokájáról. A híres zenész elmesélte, milyen érzés nagypapának lenni. 

Tavaly októberben született meg Nagy Feró unokája, aki a Patrik Dominik nevet kapta. A kisfiú és a híres nagypapa imádnak együtt lenni, közös szelfit is láthattunk már a sztár közösségi oldalán.

Most pedig egy friss felvétel készült a családról, és jól látszik, hogy Feró és a kis Patrik elválaszthatatlanok. A 71 éves énekes igyekszik minden fontos feladatban részt venni, ha kell etet, altat, pelenkázik, és minden mást is, amire épp szükség van.

"30 éve nem volt a kezemben pelenka. Egy kicsit néztem, de nagyjából úgy működik, mint régen" - mondta mosolyogva a rocker nagypapa.

Nyugdíjáról vallott Nagy Feró

Nagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat. Olvass tovább itt...

Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségükethttp://www.life.hu/csalad/20170724-sztarok-akik-elhagytak-varandos-terhes-baratnojuket-feleseguket.htmlNincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Összegyűjtöttünk 5 sztárapukát, akik nem viselkedtek épp példásan várandós exeikkel és gyermekeikkel. Sőt a listára felkerül még egy színésznő is, akit milliomos kedvese dobott ki, miután a terhesség ténye kiderült. CsaládOrigoÍgy nézett ki gyerekkorában Miley Cyrus: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170724-ilyen-kislany-volt-miley-cyrus.htmlIgazán különleges fotóval lepte meg a rajongóit Miley Cyrus. A legfrissebb közzétett fényképén kislány korában láthatjuk az énekesnőt, és a testvérét. Család--Ezek elkészítésére mindig van megfelelő alkalom - Pezsgős desszertekhttp://www.life.hu/csalad/20170724-pezsgos-desszertek-edessegek-kapraztasd-el-a-vendegeidet.htmlA pezsgő igen sokoldalú ital. Elengedhetetlen jeles napok, ünnepek alkalmával, de kiválóan alkalmas nőcis estékre, koktél formájában is. Most azonban egy másik felhasználási módját mutatjuk meg; desszertek fő alkotóelemeként fog tündökölni. Kínáld vendégeidet exkluzív, alkoholos édességekkel! Család--Mostohája miatt zokogott az esküvőn ez a kisfiú - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170724-mostohaja-miatt-zokogott-a-kisfiu.htmlZokogásban tört ki ez a kisfiú, amikor mostohája megható fogadalmat tett az esküvőn arról, hogyan fogja gondját viselni. Család--Külön fog élni David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20170724-kulon-fognak-elni-beckhamek.htmlMiközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak. Család--Soltész Enikő, magyar zongoraművésztől elvehetik a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20170721-soltesz-eniko-magyar-zongoramuvesztol-elvehetik-a-gyermeket.html„Ahogy látom, minden tekintetben nem képes önálló életvitelre" - ezt írta a gyermekorvos Soltész Enikő zongoraművészről, aki attól tart, hogy elveszik tőle gyermekét! CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.