Vilmos herceg szerint Diana rémálom lenne nagymamának

Forrás: AFP -
nagymama Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana 20 éve hunyt el tragikusan fiatalon, tiszteletére készült egy 30 perces dokumentumfilm, melyben a fiai is megszólalnak. Vilmos herceg arról beszélt, milyen lenne nagymamaként Diana: „rémálom".

Már 20 éve, hogy a világ elvesztette Dianát, a szívek királynőjét, de elfeledni soha nem fogjuk őt. Tiszteletére egy 30 perces dokumentumfilm is készült, melyben a fiai mellett hírességek is beszélnek. Vilmos arról mesélt, hogy a gyermekeinek is igyekszik beszélni nagyanyjukról, akit sajnos ők már nem ismerhettek meg.

Diana hercegnő rémálom lenne nagymamaként? Forrás: AFP

„Egyre több fotónk van otthon róla, és gyakran emlegetjük. Nehéz, mert Katalin nem ismerte, így ő nem tud annyit mesélni a gyerekeknek. Amikor én fektetem le Györgyöt és Saroltát, akkor szoktam mesélni nekik, és emlékeztetem őket, hogy két nagymamájuk van" – mondta Vilmos herceg, aki azt is elárulta, milyen nagymama lenne Diana.

Kész rémálom lenne nagymamaként, abszolút rémálom.

mondta Vilmos herceg

Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyéről

Idén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ezek elkészítésére mindig van megfelelő alkalom - Pezsgős desszertekhttp://www.life.hu/csalad/20170724-pezsgos-desszertek-edessegek-kapraztasd-el-a-vendegeidet.htmlA pezsgő igen sokoldalú ital. Elengedhetetlen jeles napok, ünnepek alkalmával, de kiválóan alkalmas nőcis estékre, koktél formájában is. Most azonban egy másik felhasználási módját mutatjuk meg; desszertek fő alkotóelemeként fog tündökölni. Kínáld vendégeidet exkluzív, alkoholos édességekkel! Család--Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségükethttp://www.life.hu/csalad/20170724-sztarok-akik-elhagytak-varandos-terhes-baratnojuket-feleseguket.htmlNincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás,az apaság letagadása, a várandóság miatti szakítás...elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Összegyűjtöttünk 5 sztárapukát, akik nem viselkedtek épp példásan várandós exeikkel és gyermekeikkel. Sőt, a listára felkerül még egy színésznő is, akit milliomos kedvese dobott ki, miután a terhesség ténye kiderült. CsaládOrigoÍgy nézett ki gyerekkorában Miley Cyrus: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170724-ilyen-kislany-volt-miley-cyrus.htmlIgazán különleges fotóval lepte meg a rajongóit Miley Cyrus. A legfrissebb közzétett fényképén kislány korában láthatjuk az énekesnőt, és a testvérét. Család--Mostohája miatt zokogott az esküvőn ez a kisfiú - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170724-mostohaja-miatt-zokogott-a-kisfiu.htmlZokogásban tört ki ez a kisfiú, amikor mostohája megható fogadalmat tett az esküvőn arról, hogyan fogja gondját viselni. Család--Külön fog élni David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20170724-kulon-fognak-elni-beckhamek.htmlMiközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak. Család--Magyar szellemlány fotója kering a netenhttp://www.life.hu/csalad/20170723-magyar-szellemlany-fotojatol-parazik-a-vilag.htmlA fotó még 1943-ban készült Kaposfüreden, és ami a háttérben látható, attól most a fél világ parázik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.