Így reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama lesz

Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. 

Aztán az édesanyjával közölte, aki nagyon meglepődött. "Először lesokkolódott. Kérdezte, hogy terveztük-e, akartuk-e. Mert én ezt nem mondtam el senkinek, ez a legbelsőbb magánügyem volt. Ez kettőnkre tartozott Zsoltival. Amúgy is zárkózottabb típus vagyok. Tudom, hogy ez annyira nem látszik" - mesélte Zsófi az RTL Klub Reggelijében.

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Meghalt Lendvai Anna, a kétszeresen tüdőtranszplantált lányhttp://www.life.hu/csalad/20170722-meghalt-lendvai-anna-a-ketszeresen-tudotranszplantalt-lany-csutortokon.htmlCsütörtökön meghalt Lendvai Anna, az a lány, akinek cisztás fibrózisa miatt már kétszer volt tüdőtranszplantációja. Szervezete azonban nem fogadta be az idegen szerveket, a harmadik tüdőért harcolt, de nem kaphatott. "Mindenki másért harcol az életben, én csak levegőt szeretnék" - írta júniusban az interneten közzétett felhívásában. Az édesanya az RTL Híradótól azt kérte, hogy osszák meg üzenetét és azokat a fotókat lánya életéről, ahol jól láthatóan mosolygós, vidám volt, hiszen élete nem csak a műtétekről szólt. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoCsecsemővel a karjában pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/csalad/20170716-csecsemovel-a-karjaban-pozol-palvin-barbara.htmlPalvi Barbi a közösségi oldalára megkapó képet posztolt. Család--Budapesti városnézéssel telt Rubint Rékáék szombatjahttp://www.life.hu/csalad/20170528-budapesti-varosnezessel-telt-rubint-rekaek-napja.htmlImádták a követői Rubint Rékáék családi fényképeit. Bár Norbi - legalábbis a fotók szerint - nem tartott velük a városnézésre, elvitték magukkal Réka édesanyját, Rellát és Lara barátnőjét is. Család--Istenes Bence megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170629-o-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-natan.htmlCsobot Adél és Istenes Bence fiacskájáról már nagyon sok képet láttunk, de így, premier plánban még nem mutatták meg szemük fényét. Most azonban a pár az Instagramra kiposztolta, miként is fest a baba. Család--Így bolondozik Claudia és párja a kis Marcellel - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170527-igy-bolondozik-claudia-es-parja-pataki-adam-a-kis-marcellel.htmlLiptai Claudia a minap a Story magazinban mutatta meg először kisfiát, Marcellt. A fotózásról videó is készült, amit most meg is nézhettek. CsaládOrigoKét gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.