Dammak Jázmin, egykori szépségkirálynő főállású anya lett

Forrás: AFP/Hoang Dinh Nam -
Dammak Jázmin anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dammak Jázmin 2008-ban lett királynő, után a szereplésről szólt az élete. Egy jó ideje azonban teljesen visszavonult: így él most az egykori királynő!

Rengeteg tévés szereplése volt Dammak Jázminnak miután 2008-ban megnyerte a Miss Universe Hungaryt. Hatalmas volt a sürgés-forgás körülötte, de azóta minden elcsendesedett. A szépségkirálynő számára ugyanis az anyaság a legfontosabb. Már nem hiányzik neki a felfordulás. Négy éve Egerben él családjával, de megtartották fővárosi lakásukat is.

Dammak Jázmin, az egykori Miss Universe Hungary, 2008. Forrás: AFP/Hoang Dinh Nam

"Kétlaki életet élünk, megmaradt a pesti lakásunk, ahol többnyire a karácsonyi szünetet és a nyarakat töltjük. Imádom a nyugalmas életet, de ha egy kis nyüzsire vágyunk, csak bepattanunk a kocsiba, és a fővárosba érünk bő egy óra alatt" - árulta el a hot!Magazinnak Jázmin, aki főállású anyukaként éli a mindennapjait.

nekem már bőven elég a kisfiam és a férjem rajongása.

Zalán is gyakran simogatja a hasamat, és beszél is a születendő kistestvéréhez. Az új trónörökös nemét egyelőre nem tudták megmondani az orovosok, de nem is tartjuk igazán fontosnak" - mondta Jázmin, aki most kisfiával együtt a férjénke szurkol. Husnyánszky Norbert vízilabdázó ugyanis a magyar közönség előtt bizonyíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.