Kim Kardashiannek hamarosan megszületik a harmadik gyermeke!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
kim kardashian béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mindig nagy családról álmodott, de egészségi állapota miatt harmadik gyermeket nem vállalhatott, legalábbis nem természetes úton. A hírek szerint azonban 6 hónap múlva megszületik a harmadik gyermeke: már 3 hónapos terhes a béranya.

Kim Kardashian már a második terhességét is nagyon megszenvedte, az orvosok határozottan javasolták neki, hogy ne vállalkozzon harmadik gyermek kihordására. A sztár viszont mindig is nagy családról álmodott, és nem tett le arról, hogy legalább még egy gyermeke legyen!

Kim Kardashian a második gyermeke után már nem hordhat ki több babát Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Régóta pletykálták, hogy valószínűleg béranyát fogadnak, és úgy tűnik, ez meg is történt.

Állítólag már 3 hónapos terhes Kim Kardashian és Kanye West babájával a béranya,

ami nagyon sokba kerül a párnak. Csak azért 45 ezer dollárt fizettek a cégnek, hogy béranya hordja ki a gyereküket. Persze ez nekik nem okoz gondot, az erre vállalkozó nőnek pedig be kell tartania néhány szabályt: nem ihat, nem dohányozhat vagy drogozhat, nem fürödhet forró vízben, nem szaunázhat, nem ehet nyers halat, és nem mehet macskaalom közelébe - írja a US Weekly.

Hadas Krisztina a közösségi oldalán gyászolja hű társát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170727-elhunyt-hadas-krisztina-kutyaja.htmlA közösségi oldalán emlékezett meg szerető társáról Hadas Kriszta. Megható sorokkal számolt be a részletekről. CsaládOrigoPataki Zita őszintén beszél arról, miért nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170727-pataki-zita-tudja-miert-nem-szuletett-gyermeke.htmlPataki Zita évekig tájékoztatott bennünket a várható időjárásról, most pedig a rádióban hallhatjuk őt nap mint nap, magánéletéről azonban keveset tudunk, eddig nem is nagyon beszélt róla. Most viszont őszintén nyilatkozott arról, hogy miért nem született gyermeke. CsaládOrigoHujber Feri állítólag már el is költözött otthonrólhttp://www.life.hu/csalad/20170727-elkoltozott-otthonrol-hujber-feri.htmlHujber Ferenc körül egyre több a felfordulás, amit már a kívülállók is észrevesznek. A Mokkás kirohanása, a kényszerítés vádja és a drogbotrány után állítólag már el is költözött otthonából. CsaládOrigoMárpedig ez nem dadogás! - Beszédfejlődés, nem folyamatos beszédhttp://www.life.hu/csalad/20170726--marpedig-ez-nem-dadogas-beszedfejlodes-nem-folyamatos-beszed.htmlSok szülő rémülhet meg akkor, amikor gyermekén a dadogás jeleit észleli. Ám nem minden az, aminek látszik! A legtöbb esetben ugyanis egy ártatlan, és többségében észrevétlenül abbamaradó fejlődési szakaszról van csupán szó. Mi tehát az, ami nem dadogás, de annak tűnik? CsaládThinkstockRosszullétek gyötrik a terhes Czipán Anettet: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170726-czippan-anett-rosszul-viseli-a-terhesseget.htmlA TV2 műsorvezetője rosszul viseli a terhességet, reméljük hamarosan enyhülnek a tünetei. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNádai Anikó új kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170726-nadai-aniko-uj-parjarol-meselt.htmlNádai Anikó gyermeke apjától már régóta külön él, mostanra mindketten megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Szerencsére közös gyermekük, Patrik is nagyon jól érzi magát ebben a helyzetben, hiszen ez számára csak azt jelenti, még több embertől kap szeretetet. Nádai Anikó először beszélt a kialakult helyzetről, és új párjáról! CsaládFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.