Bérelt barátnővel vakációzik Katie Holmes lánya: Fotó!

barátnő Suri Cruise Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez hihetetlen: manapság már tényleg mindent megszerezhetünk egy "kis" pénzzel? 

Mivel annak idején Suri Cruise a szientológiai tanítások szerint nevelkedett, ezért nem igazán került kapcsoltba "hétköznapi gyerekekkel". Ennek köszönhetően nem sok barátra tett szert az évek alatt, és később is nehezére esett a kezdeményezés.

Az édesanyja azonban megelégelte a dolgot, és a kezébe vette az irányítást: rendelt a 11 éves lánynak egy barátnőt. Hiszen ma már létezik a legjobb barát ügynökség, melynek köszönhetően a szülők válogathatnak játszótársakat a magányos gyerekeknek - ahelyett, hogy kiküldenék őket a játszótérre.

Íme egy 2016-ban készült fotó a lányokról Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Nancy Rivera

A szegény kis Suri pedig nincs is tisztában azzal, hogy a most legjobb barátnőjének hitt Remy valójában rendelés útján került ilyen közel hozzá. Nagyon jól érzik magukat együtt és rengeteg közös programon vesznek részt.

De az internet világában félő, hogy a kislány előbb vagy utóbb rájön a turpisságra, Holmesnak pedig bőven lesz miért magyarázkodnia - írta meg a Story.

Herpeszek csúfítják Katie Holmes ajkait

Nem is gondolnánk, hogy bizony a sztároknak is van rejtegetnivalójuk, pedig mint kiderült, Katie Holmesnak is vannak problémái a megjelenésével. A szexi színésznő alapvetően jó genetikával lett megáldva, hiszen csinos, helyesarcú és tehetséges. De azt eddig nem tudtuk, hogy Katie rendszeresen érzi magát kellemetlenül az ajkai miatt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.