Ekkor fog megszületni VV Aurelio gyermeke: Videó!

Forrás: Aurelio / Facebook -
családalapítás gyerekvállalás VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori fenegyereke őszintén mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről.

Aurelio kissé zokon vette, hogy több újság is megírta a gyermekvállalással kapcsolatban elhangzott szavait, pedig lássuk be, a sztár elég kétértelműen fogalmazott:

Ekkor lesz édesapa VV Aurelio Forrás: Aurelio / Facebook

(...) "Minél előbb jó volna már családot alapítani, épp ezért egyébként már a mostani párommal is úgy ismerkedtem, hogy a fejemben hátul végig ott motoszkált a gondolat: ennek a nőnek azért már lehetne gyereket csinálni" - többek között ezt is elmondta a korábbi beszélgetésben, de most korrigálni szeretné a szavait.

Kedvesével már másfél 1.5 éve együtt vannak, nagyon szeretik egymást, ezért nem meglepő, hogy többször is szóba került a családalapítás. Dominika már boldogan vállalna egy babát, de ő is úgy gondolja, hogy Aureliónak még szüksége van egy kis időre, hogy megkomolyodjon, és benőjön a feje lágya.

A Belevaló műsorvezetője bevallotta, hogy hisz a számmisztikában, és mivel ő 1991-ben született, ezért a gyermekének 2020-ban kell világra jönnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.