Madonna éhbérért dolgoztatta az öccsét, aki most kitálalt

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Christopher Ciccone Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is hallani lehetett már arról, hogy Madonna, és a Christopher nevű öccse nincsenek túl jóban, de most konkrétumok is napvilágra kerültek a rossz viszony okáról. 

A popkirálynő testvére állítja: könyvet lehet írni arról, hogy Madonna milyen szörnyű ember. Mondja ezt Christopher, aki amúgy 2008-ban már írt egyet Élet a testvéremmel, Madonnával címmel. Ennek ellenére állítja, hogy még mindig nagyon sok mindent nem mondott el.

"Tudnék mesélni arról, hogy mennyire borzalmasan rossz ember, de nem tettem meg. Inkább csak arról írtam, hogy milyen volt vele 20 évig együtt dolgozni" - mondta az 56 éves férfi, aki szerint a nővére parancsolgató, akaratos, állandóan rosszkedvű és szörnyen gonosz.

Madonna állítólag egyáltalán nem szerető testvér, sőt... Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Állítása szerint ugyanis a sztár éhbérért dolgoztatta a testvérét, és minden alkalommal, mikor csak tehette, megalázta őt a többiek előtt. Christopher arról is mesélt, hogy véleménye szerint Madonna már rég elvesztette a kapcsolatot a közönségével, hiszen alig jár turnézni, nem foglalkozik az emberekkel. Fejébe szállt a hírnév.

A 2008-as könyv után Madonna vérig sértődött az öccsére, évekig nem beszéltek egymással. Később azonban sikerült valamelyest helyrehozni a viszonyukat, de valószínűleg most újabb botrány fog kitörni a családban - írta meg a DailyMail.

Több testvére is panaszkodik Madonnára

Egyik testvére, Christopher, még könyvet is írt az énekesnő 50. születésnapjára, amelyben a sztáranyuka addig ismeretlen arcát szerette volna bemutatni a nyilvánosságnak. Madonna nyilvánvalóan nem örült a könyvnek, de egy másik testvére, Anthony is komoly fejtörést okozott neki. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.