Cserháti Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban, Balin mondta ki a boldogító igent Tamara, most pedig máris érkezik a baba. 

A 6. hónapben lévő szépség jópár képet feltöltött várandósságáról az Instagramra, közöttük több olyat is, amelyen bikiniben pózol.

Babymoon bliss!

Tamara Cserhati (@tamaracserhati) által megosztott bejegyzés,

Tamara 2009-ben elnyerte a Miss Tini Hungary címet, 2012-ben pedig Miss Beauty Face lett, és ő viselte a Miss World Hungary címet is.

Poolside #bumpstyle #26weekspregnant

Tamara Cserhati (@tamaracserhati) által megosztott bejegyzés,

Gyönyörű volt húga esküvőjén Osvárt Andreahttp://www.life.hu/csalad/20170804-gyonyoru-volt-huga-eskuvojen-osvart-andrea-parjaval.htmlOlasz párjával érkezett testvére esküvőjére a színésznő. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzamosi Zsófia kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20170804-szamosi-zsofia-deak-kristof-mindenki-cimu-filmjenek-foszereploje-kisbabat-var.htmlAki a Terápia című sorozatből nem ismerte volna Szamosi Zsófia nevét, az Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas alkotása után biztosan megismerte. A szép színésznő babát vár, és örömmel mesélt várandósságáról. CsaládOrigoÍgy fest az 5 hónapos terhes Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170801-igy-fest-az-5-honapos-terhes-szabo-zsofi.htmlA műsorvezető nemrégiben mesélte el, hogyan tudta meg, hogy édesanya lesz, most pedig fotót is tett fel terhespocakjáról. Család-- A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigoÍgy reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170726-igy-reagalt-szabo-zsofi-anyukaja-arra-hogy-nagymama-lesz.htmlAhogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. Család--Meghalt Lendvai Anna, a kétszeresen tüdőtranszplantált lányhttp://www.life.hu/csalad/20170722-meghalt-lendvai-anna-a-ketszeresen-tudotranszplantalt-lany-csutortokon.htmlCsütörtökön meghalt Lendvai Anna, az a lány, akinek cisztás fibrózisa miatt már kétszer volt tüdőtranszplantációja. Szervezete azonban nem fogadta be az idegen szerveket, a harmadik tüdőért harcolt, de nem kaphatott. "Mindenki másért harcol az életben, én csak levegőt szeretnék" - írta júniusban az interneten közzétett felhívásában. Az édesanya az RTL Híradótól azt kérte, hogy osszák meg üzenetét és azokat a fotókat lánya életéről, ahol jól láthatóan mosolygós, vidám volt, hiszen élete nem csak a műtétekről szólt. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.