Így növekszik Szabó Zsófi pocakja: Fotó!

fotó Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi hasa napról napra egyre kerekebb. Így néz ki most a híres kismama: Fotó! 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Szabó Zsófi áldott állapotban van. A szőke híresség egy tévés interjúban mesélte el, hogy egy teljesen véletlen rutinvizsgálat alkalmával derült fény az örömhírre.

Azóta már több fotó is napvilágra került a kismama gömbölyödő pocakjáról, és sokan úgy vélik, hogy kisfiút hord a szíve alatt, ugyanis a hasa inkább hegyes, mint kerek.

Most pedig egy újabb kép került fel a sztár közösségi oldalára, amelyen boldogan villantja meg az öthónapos hasát. Láthatóan sugárzik a boldogságtól, hiszen szerencsére rosszullétektől sem szenved, nem úgy, mint Czippán Anett.

Exkluzív interjú Szabó Zsófival

"Rám kötöttek egy piros cérnát, amin hét csomó volt, és azt kellett mondanom, hogy a felsőbb énemtől kérek valamit. Mind a hét dolog, amit kértem, teljesült" - Peller Mariann vendége Szabó Zsófi volt az Utazás a lelked körül című műsorban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.