Fidget Spinner oreo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem készül el percek alatt, de a gyerekek imádni fogják ezt az oreós fidget spinnert!

Minek örülhetnek a játék fidget spinnernél is jobban a gyerekek? Mondjuk az ehető fidget spinnernek! Hoztunk egy egészségesebb hozzávalókból készült verziót, de természetesen a receptet kedvetekre változtathatjátok.

Meglepő temetési szertartások, melyekben az elhunytra vidáman emlékeznekhttp://www.life.hu/csalad/20170810-meglepo-temetesi-szertartasok-az-elhunytra-vidaman-emlekeznek.htmlKegyeletsértő, ha a temetésen megteszünk mindent azért, hogy ne a sírásé legyen a főszerep? Sokan úgy vélik, hogy kicsit sem! Sőt megpróbálják a lehető legszemélyesebbé, már-már vidám ünnepivé varázsolni szerettük temetését. CsaládOrigoMegmutatta nővérét Csonka Andráshttp://www.life.hu/csalad/20170812-megmutatta-noveret-csonka-andras-a-facebookon.htmlEdit 66 éves lett, a színész pedig büszkén posztolt közös képet a rajongóknak. CsaládOrigoMegölte az 5 éves kislányt, majd kártérítést kért a gyilkos (18+)http://www.life.hu/csalad/20170810-megolte-az-5-eves-kislanyt-majd-kesobb-karteritest-kert-a-gyilkos-18.htmlApril Jones 2012. október 1-én, este tűnt el, amikor biciklijével a walesi Machynlleth-i Bryn-y-Gog otthonának kertjében játszott. A nyomozók gyorsan elindították a brit rendőrség történetének addigi legnagyobb keresését; mely közel 110 négyzetkilométeres területen 6 hónapon át tartott. CsaládOrigoKemény melók - Interjú egy mentőtiszttelhttp://www.life.hu/csalad/20170808-kemeny-melok-eletet-mentenek-mentok-omsz-mentos.htmlA Kemény melók sorozatunkban, időről időre olyan szakmákat mutatunk be, melyekről a köztudatban számtalan tévhit él, ám túl érdekesek és fontosak ahhoz, hogy ez továbbra is így maradjon! Most a mentők világába kalauzolunk el. Család--Völgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósávalhttp://www.life.hu/csalad/20170810-gyakran-osszeveszett-az-anyosaval-volgyesi-gabi.htmlVölgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára. Család--William Levy sorozatsztár első báljába vitte el kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170809-william-levy-sorozatsztar-elso-baljaba-vitte-el-kislanyat.htmlWilliam Levy a kubai származású tévésztár megható pillanatról osztott meg videót Instagram-oldalán: első báljába vitte el kislányát, és eltancolta vele az első táncot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.