Kiskutyát adott menyasszonyának az esküvőn a férfi - ez lett a vége

esküvő menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez most az egyik legfelkapottabb videó a YouTube-on.

Friss felesége régi vágyát váltotta valóra ez a férj az esküvőjük napján. Már túl voltak a ceremónián, amikor a férfi bejelentette, hogy egy ajándékkal kedveskedne szerelmének. Először viccből egy gumiból készült kacsát adott át nejének, ám később megérkezett az igazi ajándék is, egy csodálatos kiskutya. A menyasszony pedig nem bírta tovább és zokogásban tört ki a lagziján.

Megmutatta nővérét Csonka Andráshttp://www.life.hu/csalad/20170812-megmutatta-noveret-csonka-andras-a-facebookon.htmlEdit 66 éves lett, a színész pedig büszkén posztolt közös képet a rajongóknak. CsaládOrigoDurva! Melegnek titulálták a kis György herceget egy fotó miatthttp://www.life.hu/csalad/20170811-melegnek-titulaltak-a-kis-gyorgy-herceget-egy-foto-miatt.htmlHamburgban készült György hercegről az a fotó, ami miatt a melegek új ikonjuknak kiáltották ki a gyermeket. Család--Szabó Zsófinak kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20170811-kisfiut-var-szabo-zsofi.htmlPár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!CsaládOrigoÍgy növekszik Szabó Zsófi pocakja: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170810-szabo-zsofi-pocakja-tunderien-novekszik.htmlSzabó Zsófi hasa napról napra egyre kerekebb. Így néz ki most a híres kismama: Fotó! Család--Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20170810-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-valik.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata amilyen szenvedélyesen indult, olyan botrányosan ért véget... már ha véget ért, ugyanis a legújabb hírek szerint nem válik a sztárpár, újra megpróbálják együtt. CsaládOrigoVölgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósávalhttp://www.life.hu/csalad/20170810-gyakran-osszeveszett-az-anyosaval-volgyesi-gabi.htmlVölgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.