Csodás esküvője volt Tunku Aminah maláj hercegnőnek - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Royal Press Office Johor -
hercegi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn férjhez ment Tunku Aminah. A 31 éves maláj hercegnő egy 28 éves fiatalembernek, Dennis Muhammad Abdullahnak mondta ki az igent.

A BBC beszámolója szerint, Johor Bahru főterén kivetítőn nézhettek az emberek, ahogyan Tunko hercegnő kimondja az igent választottjának. Ő Ibrahim Ismail szultán egyetlen lánya. A ceremónián, a hagyománynak megfelelően illatos vízzel locsolták meg a hercegnőt és férjét. A Malajzia déli részén található Johor állam uralkodói családja, az egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb. Még saját hadsereggel is rendelkeznek.

A gazdag hercegnő és a holland focista egy kávézóban találkozott először Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Royal Press Office Johor

A férj, Dennis Verbaas néven születt Hollandiában. Szingapúrban találkozott először az uralkodó lányával, és szerelmük miatt felvette felesége vallását, így mostmár Dennis Muhammad Abdullahnak hívják az egykori focistát. "Hamarosan a saját házunkba költözünk és mostantól, mint férj és felesége folytatjuk az életünket. Most először fogok távol élni a szüleimtől"- olvasható a hercegnő közleményében.

A hercegnő apja saját hadsereggel rendelkezik Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Albert Nieboer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.