Cooky és fiatal kedvese Debóra gyereket szeretnének

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Cooky család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jöhet a baba

"Próbálkozunk Debórával, és ha eljön az ideje, akkor el is fogjuk mondani, hogy kisbabánk lesz. Természetes úton szeretnénk, reméljük, hogy mielőbb sikerül" - mesélte Cooky. "Ha olyannal van együtt valaki, akit nagyon szeret, akkor természetes, hogy babát akar. Nálunk is ez a helyzet, Cooky már régóta mondja, hogy apuka szeretne lenni. Még nem vagyok állapotos, de ha eljön az ideje, akkor nyilvánosság elé állunk a hírrel" - tette hozzá a BlikknekDebóra.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Gyerekeivel nyaral szakítása után Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170813-gyerekeivel-nyaral-szakitasa-utan-hajdu-peter-frizbi-musorvezeto.htmlAhogy írtunk róla, más elképzeléseik voltak a kapcsolatukról, ezért szakított Hajdú Péter és Eszter. A műsorvezető most a gyerekeivel nyaral és a kiruccanásról képeket is posztolt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoGyönyörű terhesfotókat posztolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20170813-terhesfotokat-posztolt-szinetar-dora.htmlHamarosan megszületik Szinetár Dóra gyermeke. CsaládOrigoBabát vár a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20170806-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-cserhati-tamara.htmlTitokban, Balin mondta ki a boldogító igent Tamara, most pedig máris érkezik a baba. CsaládOrigoMegmutatta kisfiát Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20170808-megmutatta-kisfiat-hargitai-bea-modell.htmlA modell kisfia májusban lett kétéves. Bea az Instagramjára posztolt közös fotót a kis Jasonnel. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huGyönyörű volt húga esküvőjén Osvárt Andreahttp://www.life.hu/csalad/20170804-gyonyoru-volt-huga-eskuvojen-osvart-andrea-parjaval.htmlOlasz párjával érkezett testvére esküvőjére a színésznő. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.