Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéves lett Gáspár Evelin kutyája, de ennél sokkal fontosabb információ is kiderült a szülinapos ebről készült fotó alatti kommentek egyikéből.

A fotó alatt ugyanis, valaki azt krédezi Gáspár Győző idősebb lányától, hogy kibékült-e Tamással, akivel közösen vették magukhoz a kutyát. "Nem vagyunk már egy pár Tamással. Jó barátok vagyunk és Vinnie közös felügyelet alatt van"- válaszolt az érdeklődő rajongónak Evelin.

Vinnie 1 year old ❤️#frenchielove

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Pedig nagy volt a szerelem, Evelin azt reméle, hogy Tamás lesz az első és utolsó férfi az életében. Erről a Hálószobatitkok műsorban beszélt még decemberben:

Csodás esküvője volt Tunku Aminah maláj hercegnőnek - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170815-csodas-eskuvoje-volt-tunku-aminah-malaj-hercegnonek.htmlHétfőn férjhez ment Tunku Aminah. A 31 éves maláj hercegnő egy 28 éves fiatalembernek, Dennis Muhammad Abdullahnak mondta ki az igent. Család--Kibékültek? Orlando Bloom és Katy Perry ismét szerelmesen ölelkeztek - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170815-orlando-bloom-es-katy-perry-ismet-szerelmesen-olelkeztek.htmlÚgy tűnik, hogy Orlando Bloom és Katy Perry újra egymásra talált. Úgy romantikáztak egy koncerten, hogy végül kimenekültek az arénából, és közösen sietve távoztak... Család--A horror háza - erőszakolta és állatként tartotta mostohája a kisfiút (18+)http://www.life.hu/csalad/20170813-megeroszakolta-nevelt-fiat-a-ferfi.htmlDanni Smith szörnyű gyerekkoráról szóló cikkekkel van tele a brit sajtó. A most 26 éves férfit gyerekkorában ütötte, éheztette és gyakran megerőszakolta a mostohaapja. Mindez kilenc évig tartott. Volt, hogy megbilincselte és napokra bezárta egy állati ürülékekkel teli szobába. CsaládThinkstockKülön fog élni David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20170724-kulon-fognak-elni-beckhamek.htmlMiközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak. Család--Horváth Éva örülne egy második babánakhttp://www.life.hu/csalad/20170805-horvath-eva-ket-gyermeket-akar.htmlLesz-e második gyermeke Horváth Évának? Egy interjúban erről is beszélt.CsaládOrigoBemutatta új kedvesét a gyerekeinek R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170710-r-karpati-peter-uj-kedvese.htmlA Barátok közt egykori szereplője, a 64 éves R. Kárpáti Péter, válása után újra boldog és szerelmes. Párját már a gyermekei is ismerik. A színész egyébként szakmailag is egy nagy dobásra készül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.