Máris itt az első fotó Zsófia hercegnő és Károly Fülöp svéd királyi herceg kisbabájáról

Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk -
Zsófia hercegnő újszülött Károly Fülöp svéd királyi herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap született meg Zsófia és Károly Fülöp svéd királyi herceg második gyermeke. A boldog szülők pedig már meg is mutatták a csemetét.

Zsófia hercegnő és újszülött kisfia ma már el is hagyhatta a kórházat, így az első fotó is elkészülhetett róluk. A szülők ragyognak a boldogságtól, az anyuka pedig természetesen tökéletesen néz ki másfél nappal a szülés után. Nem is vártunk más, hercegnőknél ez így szokás.

Prinsfamiljen har lämnat sjukhuset och är nu hemma igen. #kungahuset #prinsparet

Kungahuset (@kungahuset) által megosztott bejegyzés,


A hivatalos sajtóközleményben az áll, hogy a kisfiú nevét hétőn jelentik be.

Nagyon cuki együtt Liptai Claudia és Panka: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170901-kozos-foton-liptai-claudia-es-a-lanya-panka.htmlTündéri fotó került nemrég a sztáranyuka közösségi oldalára. Nem csoda, hogy büszke a lányára. CsaládOrigoRubint Réka legkisebb gyermeke is iskolás lett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170901-rubint-reka-legkisebb-gyermeke-is-iskolas-lett.htmlBizony nagyon hamar elszaladnak az évek, ezt Rubint Réka a saját bőrén tapasztalhatja. Legkisebb gyermeke most kezdi az iskolát, igazi mérföldkő ez a családjukban! CsaládOrigoA lombikbébiprogram megközelítése a keresztény vallás két oldalárólhttp://www.life.hu/csalad/20170830-a-lombikbebiprogram-megkozelitese-kereszteny-vallas-ket-oldalarol.htmlA Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Veres András győri megyéspüspök az augusztus 20-i szentbeszédében komolyan bírálta a lombikprogramot. Állítja, hogy a katolikus egyház nézetei szerint ez az eljárás nem természetes, és ilyen formán nem alkalmas az élet továbbadására. Ugyanakkor egy református lelkész álláspontját is bemutatjuk, akinek épp ez az eljárás segített abban, hogy feleségével gyermekük születhessen. CsaládThinkstockMegszületett Károly Fülöp svéd királyi herceg és Zsófia hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170831-megszuletett-karoly-fulop-sved-kiralyi-herceg-es-zsofia-masodik-gyermeke.htmlSofia (Zsófia) hercegnő és férje, Carl Philip (Károly Fülöp) svéd királyi herceg második gyermeküknek örülnek. Család--Demcsák Zsuzsának a szerelemnél fontosabbak a gyermekei http://www.life.hu/csalad/20170831-demcsak-zsuzsanak-mindennel-fontosabbak-a-gyermekei.htmlDemcsák Zsuzsa őszintén mesélt a magánéletéről. Így telnek a mindennapjai. Család--Tomán Szabina kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20170831-kisbabat-var-toman-szabina.htmlSajtóértesülések szerint Tomán Szabina gyermekejet vár. Árpa Attilával körülbelül egy éve jelentették be válásukat, a boldogság viszont újra rátalált a modellre. CsaládOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.