Rubint Réka legkisebb gyermeke is iskolás lett - Fotó!

Forrás: Mokka -
Rubint Réka iskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony nagyon hamar elszaladnak az évek, ezt Rubint Réka a saját bőrén tapasztalhatja. Legkisebb gyermeke most kezdi az iskolát, igazi mérföldkő ez a családjukban!

Úgy szalad az idő, hogy szinte észre sem lehet venni! Rubin Réka is tudja ezt, hiszen ismét nagy mérföldkőhöz érkezett a családjuk: legkisebb gyermekük, Zizi iskolás lett. Sok kisdiákkal együtt először lépte át ma az iskola kapuját izgatottan, és kissé félénken. Zalán még a plüsskutyáját szorongatva ment iskolába, álmosan, de néhány hét után biztosan hozzászokik az új rendhez.

Zalán kissé megilletődve indult iskolába Forrás: Mokka

Szerencséjére testvérei is ugyanabba az iskolába járnak, így lesz segítsége, ha szüksége van rá, ha mér az óvodájából nem iratkozott oda senki. "Mondtam neki, hogy ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy új kis barátai legyenek" - mondta Réka reggel a Mokkában, és persze a Facebook-oldalán is megemlékezett erről a nagy eseményről.

Elérkezett ez a nap is... ismèt egy jelentős mérföldkő az èletünkben...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.