Terry Apudo élete az esküvője napján ment tönkre

Forrás: OkakaPhotographyCopyright2015/Okaka_Felix_Sirfull-Ee -
Terry Apudo esküvő emberrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki furcsának találta, hogy nem jelent meg a saját esküvőjén, de ekkora traumára senki sem számított. 

Mivel Terry és Harry hatalmas szerelemben voltak, ezért senki nem tudta elképzelni, hogy mi történhetett. Terry ugyanis nem jelent meg a saját esküvőjén, de ekkor már mindenki sejtette, hogy valami bizony nincs rendben.

A régi hagyományok szerint az esküvő előtti éjszakát a menyasszonynak és a vőlegénynek külön kell töltenie, így Terry a menyegző reggelén egyedül ébredt. Elhagyva az otthonát egy férfit pillantott meg, aki a kocsija motorháztetőjének támaszkodva nézte őt. Mikor elhaladt mellette, a férfi megtámadta, és betuszkolta őt a kocsi hátsó ülésére.

Az ülésen még másik két férfi ült, és együttes erővel elrabolták a nőt. Terry próbált menekülni, ütött, rúgott és kiabálni is próbált, de ruhát tömtek a szájába, és így nehéz dolga volt. Az elkövetők arra készültek, hogy megerőszakolják, ám amikor az egyik kiszedte a szájából a tömést, Terry óriásit harapott a férfiasságába. A bűnöző nagyott üvöltött fájdalmában, majd egy másik hasba szúrta és kidobta őt a mozgó autóból.

Egy fiú látta az esetet, és azonnal szólt a nagymamájának, aki értesítette a hatóságokat. Sajnos azonban

Terrynek nem volt pulzusa,

ezért becsomagolták a holttestet és elindultak vele a hullaházhoz. Ám menet közben Terry magához tért, így azonnal irányt váltottak és kórházba szállították.

Azonnal megkezdték a kezelését, HIV és AIDS ellen is kapott szereket, de nem sokkal később kiderült, hogy a szúrt sebe túlságosan mély. Valószínűleg soha nem lehet gyereke. A násznép és a család nagyon zaklatott volt a történtek miatt, Terry pedig napokig le volt szedálva, hogy minél gyorsabban gyógyuljon.

Később Terry alig mert Harry szemébe nézni. Szégyellte magát amiért cserben hagyta az esküvőn, de a szerelme ezzel mit sem törődött, és durván fél évre rá, 2005 júliusában elvette feleségül Terryt. Ám sajnos ezután sem dőlhettek hátra, újabb katasztrófa következett. Egy hideg este Harry szénnel próbálta jobban felfűteni a házat, ám sajnos idő előtt elaludtak és szénmonoxid mérgezést kaptak.

Terry még valamiért felriadt álmából, és észlelte, hogy valami nincs rendben. Telefonért nyúlt, hogy hívja a szomszédokat, mert nagyon szédült és rosszul érezte magát. Őt még időben kimentették a házból, de Harry sajnos életét vesztette a mérgezés miatt. Az özvegy asszony mély depresszióba esett, és elzárta magát a külvilágtól.

Egyedül egy embert engedett be magához, egy Tonny Gobanga nevű lelkészt. Tonnyval sok időt töltött együtt, és miután a férfi segített neki kilábalni a fájdalmas időszakből, egymásba szerettek. Kis idővel később Tonny annak ellenére megkérte a kezét, hogy Terrynek nem lehet gyereke.

Megtörtént a csoda, amiről az asszony már rég lemondott Forrás: OkakaPhotographyCopyright2015/Okaka_Felix_Sirfull-Ee

Az esküvő után egy évvel azonban a feleség komoly rosszullétre panaszkodott. Mindenki rettegett, hogy betegség áll a dolog hátterében, de kiderült, hogy csoda történt: Terry várandós. Megszületett első kislányuk, Tehille, majd 4 évvel később a második is, Towdah. Az asszony azóta már könyvet is írt a történtéből, illetve utazik, hogy másoknak segítsen, akik erőszak áldozatává váltak - írta meg a Newsner.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.