Többen is kiborultak Stacey Salamon képei miatt: Fotó!

fotó gyerekek Stacey Solomon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stacey Salamon nemrég egy különleges fotót töltött fel a közösségi oldalára, de azt nem gondolta, hogy ekkora port kavar majd. 

Az egykori brit valóságshow-szereplő kiposztolta, ahogy együtt fürdik az 5, illetve a 9 éves kisfiával. A fotó több, mint 15 ezer kedvelést kapott, de rengeteg olyan komment is érkezett, amely szerint egyáltalán nem normális amit az édesanya művel.

A hozzászólók egy része szerint ugyanis egy bizonyos kor felett már egyáltalán nem egészséges együtt meztelenkedni a csemetéinkkel. A kétgyermekes nő azonban egy talkshowban kifejtette, hogy náluk ez teljesen hétköznapi dolog.

"Míg mások esténként mesét olvasnak, addig mi együtt szoktunk fürdeni. És szerintem az a ciki, aki ezt perverznek vagy egészségtelennek látja. Majd ha a fiaim azt mondják, hogy elég volt a közös fürdőzésből, akkor tiszteletbe fogom tartani. De addig ez a mi rituálénk" - írta meg a Metro.

5 túlélő, akik később öngyilkosságot követtek el (18+)http://www.life.hu/csalad/20170827-5-tulelo-akik-kesobb-ongyilkossagot-kovettek-el-poszttraumas-stressz.htmlAmikor valaki túlél egy katasztrófát vagy egy szörnyű balesetet, az emberek úgy gondolják, mellettük volt egy őrangyal, a szerencse kegyeltjei. Ám vannak esetek, amikor maguk a túlélők képtelenek túltenni magukat az őket ért szörnyűségeken. Életükbe belopódzik egy árnyék, mely idővel az öngyilkosságba sodorhatja őket. CsaládThinkstockMáris itt az első fotó Zsófia hercegnő és Károly Fülöp svéd királyi herceg kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170901-maris-itt-az-elso-foto-a-sved-hercegi-par-kisbabajarol-karoly-fulop-sved-kiralyi-herceg.htmlTegnap született meg Zsófia és Károly Fülöp svéd királyi herceg második gyermeke. A boldog szülők pedig már meg is mutatták a csemetét. Család--Nagyon cuki együtt Liptai Claudia és Panka: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170901-kozos-foton-liptai-claudia-es-a-lanya-panka.htmlTündéri fotó került nemrég a sztáranyuka közösségi oldalára. Nem csoda, hogy büszke a lányára. CsaládOrigoRubint Réka legkisebb gyermeke is iskolás lett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170901-rubint-reka-legkisebb-gyermeke-is-iskolas-lett.htmlBizony nagyon hamar elszaladnak az évek, ezt Rubint Réka a saját bőrén tapasztalhatja. Legkisebb gyermeke most kezdi az iskolát, igazi mérföldkő ez a családjukban! CsaládOrigoA lombikbébiprogram megközelítése a keresztény vallás két oldalárólhttp://www.life.hu/csalad/20170830-a-lombikbebiprogram-megkozelitese-kereszteny-vallas-ket-oldalarol.htmlA Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Veres András győri megyéspüspök az augusztus 20-i szentbeszédében komolyan bírálta a lombikprogramot. Állítja, hogy a katolikus egyház nézetei szerint ez az eljárás nem természetes, és ilyen formán nem alkalmas az élet továbbadására. Ugyanakkor egy református lelkész álláspontját is bemutatjuk, akinek épp ez az eljárás segített abban, hogy feleségével gyermekük születhessen. CsaládThinkstockDemcsák Zsuzsának a szerelemnél fontosabbak a gyermekei http://www.life.hu/csalad/20170831-demcsak-zsuzsanak-mindennel-fontosabbak-a-gyermekei.htmlDemcsák Zsuzsa őszintén mesélt a magánéletéről. Így telnek a mindennapjai. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.