Judyék házasságát az anyósa mentette meg

Judy házasság anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judyék családja az élő példa arra, hogy nem minden feleség-anyós kapcsolat olyan borzalmas, mint ahogy azt sokan hiszik. 

Judy már korábban is beszámolt egy kapcsolati hullámvölgyről, amiért többnyire magát érzi felelősnek. Hiszen amikor megszületett a kislányuk, Maja, az énekesnő nem tudta, hogyan lásson el ennyi feladatot: hogyan legyen egyszerre édesanya és nő is?

Őszinte vallomásban mesélt a részletekről, most pedig egy friss interjúban arról számolt be, hogy mi, vagy éppen ki mentette meg a szerelmüket, mikor Balázzsal szaladt el a gyeplő:

Nagyon jól kijön Balázs szüleivel, szívből szeretik egymást Forrás: Facebook

"Őt akkor új impulzusok érték: az új munka, az új társaság szinte bekebelezte. Nem tudta a helyükön kezelni a dolgokat, és ez sok konfliktust szült köztünk. Maja akkor volt pár hónapos. Ezt a szülők sem nézték jó szemmel, és természetesen, teljes mellszélességgel mellettem álltak. Anyósom mondta, hogy na, majd ő móresre tanítja a fiát!" - mesélte az énekesnő, aki nagyon hálás azért, hogy az anyósa vele együtt igyekszik megőrízni a családjuk nyugalmát és a szeretetet.

Így szerencsére Balázs végül hallgatott az őt szerető emberek intő szavára, így lassan visszatalált a régi önmagához. És hiába állítják sokan, hogy a nagy korkülönbség gondot jelent, véleményük szerint az nem kérdés, hogy a kapcsolatuk egy életre szól - írta meg a hot!Magazin.

Judy arcának két fele nem egyformán öregszik

Eddig 35 beavatkozáson van túl Judy, de bármennyire is szeretné, még nincs vége. Az arca két fele ugyanis másképp öregszik, a műtött részekre jobban hat az idő, amit majd később korrigálni kell. Olvass tovább itt...

4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)http://www.life.hu/csalad/20170906-4-pszichopata-baratno-bosszuja-megcsalas-feltekenyseg.htmlA bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. CsaládThinkstockElső nap az iskolában: Így kísérte el Vilmos herceg a kis Györgyöthttp://www.life.hu/csalad/20170907-igy-ment-iskolaba-gyorgy-herceg.htmlGyörgy herceg megkeztes az iskolát. Édesapja kísérte el első napján a Thomas's Battersea iskolába. Katalin a rosszullétei miatt nem tudott velük tartani.Család--Jön a harmadik baba Kim Kardashianéknálhttp://www.life.hu/csalad/20170907-harmadik-baba-kim-kardashian-beranya.htmlKim Kardashian és Kanye West kisbabája januárban érkezik, de a bortányhősnő ezúttal nem áldozza fel testét a terhesség oltárán. Család--Vilmos herceg elárult néhány részletet Katalin terhességérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170907-vilmos-herceg-elarult-nehany-dolgot-katalin-terhessegerol.htmlKözleményben tudatta a királyi család, hogy Katalin ismét várandós. Vilmos herceg pedig örömmel kotyogott ki néhány részletet a terhességről. Család--Pataki Zita meddőségéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170907-pataki-zita-meddosegerol-vallott-idojos-rtl-klub.htmlA Class FM rádiósa és az RTL időjósa, Pataki Zita a lombikbébi-programmal kapcsolatban beszélt arról, hogy mennyit próbálkoztak a férjével, hogy teherbe essen.CsaládOrigo10 ország, ahol a nők helyzete a mai napig siralmas (18+)http://www.life.hu/csalad/20170826-10-orszag-ahol-a-nok-helyzete-a-mai-napig-rossz-siralmas.htmlMár írtunk 10 olyan országról, ahol bizony kifejezetten jó nőnek lenni. Most azonban ezek ellenpólusát mutatjuk meg; olyan államokat, ahol a nők helyzete a mai nap is siralmas, alsóbbrendűnek, tárgynak tartják őket és vérforraló elbánásban van részük. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.