Halott magzatáról tett közzé videót Mara Lane színésznő - Videó!

Forrás: Thinkstock -
színésznő vetélés magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sajnos nincs szívhang" - hallható az orvos szájából a videón, melyet Mara Lane színésznő tett közzé. Azért mutatta meg mindenkinek fájdalmát, hogy a hasonló cípőben járó nők tudják, nincsenek egyedül.

Normális esetben nem tette volna közzé fájdalmát Mara Lane színésznő, de ezzel a videóval szeretné támogatni azokat, akik maguk is hasonló dolgon mentek kerszetül, lehet, hogy már sokadszorra. A színésznő és férje, Jonathan Rhys Meyers ugyanis elvesztették babájukat. Szeretettel és izgalmakkal telve várták a csöppséget, de ő már nem fog megérkezni.

Mara Lane és Jonathan Rhys Meyers. itt még minden rendben volt Forrás: Instagram/Mara Lane

A színésznő közzétett egy videót arról a fájdalmas pillanatról, amikor az orvosuk közölte vele, hogy sajnos a babának nincsen szívhangja, valamint egy fotót is arról a helyreől, ahová eltemették magzatukat. Egy fa alatt nyugszik a kertjükben. "Ez segít nekem feldolgozni a helyzetet" - írta a színésznő.

Terhességéről mesél Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20170914-oszinten-vall-terhessegerol-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi imádja a terhessége minden percét. Szuperül érzi magát a bőrében, és eddig alig hízott. CsaládOrigo8 éven át titkolta Fábry Sándor, hogy van egy fiahttp://www.life.hu/csalad/20170914-8-even-at-titkolta-fabry-sandor-hogy-van-egy-fia.htmlA múlt héten olvashattunk arról, hogy Fábry Sándornak van egy fia is, akit eddig titkolt. A showman szerint nincs szó titokról, a Story pedig most arról ír, a fiút a rokonság sem ismeri. CsaládOrigoEgy 4 éves kislányt erőszakolt és ölt meg, most szabadlábra helyezhetik (18+)http://www.life.hu/csalad/20170913-egy-4-eves-kislanyt-eroszakolt-es-olt-meg-gyilkos.htmlA meggyilkolt Lauren Hickson családja aláírásokat gyűjt, hogy aki 28 évvel ezelőtt megerőszakolta, megkínozta és megölte a 4 éves kislányt, ne kaphasson feltételes szabadlábra helyezést. Ausztrália nem felejt, internetes petíciót indítottak, hogy megakadályozzák a szörnyeteg szabadulását. CsaládOrigoKiderült mikorra tervezik a második kisbabát Judyék: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170913-ekkor-szeretnenek-ujabb-babat-vallalni-judyek.htmlA Groovehouse énekesnője interjúban mesélt a terhességével kapcsolatos hírekről. CsaládOrigoSaját feleségéhez riasztották a mentőst!http://www.life.hu/csalad/20170913-felesegehez-riasztottak-a-mentosofort.htmlA mentősök sokszor segítenek kismamákon, olyan azonban ritkán fordul elő, hogy a saját felesége szüléséhez riasztják a mentőst, de ez is megtörténhet sőt, nemrég az egyik magyar mentőssel meg is történt! Család--Fejős Éva és párja szakítottakhttp://www.life.hu/csalad/20170913-fejos-evat-elhagyta-a-ferje.htmlFejős Éva lett az idősebb korban szülő édesanyák példaképe, ugyanis a híres írónő 49 évesen hozta világra első gyerekét. Hatalmas volt a boldogság a családban, egészen idáig... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.