Cuki képet posztolt Majka: így puszilják egymást Olivérrel

Forrás: Instagram/Majka -
Majoros Olivér Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper igazán megható és egyben cuki képet osztott meg Facebook-oldalán: így puszilják egymást Olivérrel. 

Majka és kisfia egyszerűen imádnivalóak! Minden kommentelőnek ez volt a véleménye, amikor meglátták a rapper legfrissebb képét, amin kisebbik gyermekével szerepel. A képben nincs semmi különös, talán ezért is vannak annyira oda érte a rajongók: egyszerű és őszinte, ahogy az apai szeretet is, ez látható a fotón!

Majka és kisifa nagyon édesek minden képükön Forrás: Instagram/Majka

Majka ölében van Olivér, és megpuszilják egymást: olyan aranyosak, hogy a követők egyszerűen nem tudnak velük betelni, amin nem is csodálkozunk! Ennél már csak azok a képek aratnak estleg nagyobb sikert, amin a két csemete együtt szerepel: ők is nagyon szeretik egymást.

Halott magzatáról tett közzé videót Mara Lane színésznő - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170914-halott-magzatarol-tett-kozze-videot-mara-lane.html"Sajnos nincs szívhang" - hallható az orvos szájából a videón, melyet Mara Lane színésznő tett közzé. Azért mutatta meg mindenkinek fájdalmát, hogy a hasonló cípőben járó nők tudják, nincsenek egyedül. Család--Saját feleségéhez riasztották a mentőst!http://www.life.hu/csalad/20170913-felesegehez-riasztottak-a-mentosofort.htmlA mentősök sokszor segítenek kismamákon, olyan azonban ritkán fordul elő, hogy a saját felesége szüléséhez riasztják a mentőst, de ez is megtörténhet sőt, nemrég az egyik magyar mentőssel meg is történt! Család--Kisbabát vár Varga Alexa, a 2012-es év Playmate-jehttp://www.life.hu/csalad/20170911-kisbabat-var-varga-alexa.htmlVárandós Varga Alexa, ezt az örömhírt pedig a követőivel is megosztotta Instagram-oldalán. A 2012-es év Playmate-jének már gömbölyödik a pocakja. CsaládOrigoBemutatta családját Szekeres Adrien: így néznek ki az énekesnő lányai - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170907-bemutatta-csaladjat-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien nem sűrűn mutatja meg családját, de nem olyan rég kivételt tett: egy tévéműsorban mutatta meg az egész famíliát, köztük a lányait is. CsaládOrigoAz iskolai megfélemlítés valós probléma, mellyel szemben fel kell lépni!http://www.life.hu/csalad/20170914-az-iskolai-megfelemlites-valos-problema-cyberbullying.htmlBecsöngettek, ismét elkezdődött az iskola és vele együtt a közösségi élet. Ez sajnos nem minden gyermek számára jelent örömöt. Az iskolai megfélemlítés egy aktuálisan jelenlévő probléma, mely felett nem szabad szemet hunyni, minden esetben szakember bevonásával kell segíteni. Tarr Andrea, prevenciós szakember és szociálpedagógus segítségével jártuk körbe a témát. CsaládAFPSzulák Andrea exe nagyon jó édesapahttp://www.life.hu/csalad/20170914-szulak-andrea-exe-nagyon-jo-edesapja-rozinanak.htmlAhogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.